Καγιά για Παπαγεωργίου: «Δεν έχουμε προλάβει να γίνουμε φίλες με την Ηλιάνα»

Καγιά για Παπαγεωργίου: «Δεν έχουμε προλάβει να γίνουμε φίλες με την Ηλιάνα»

Καγιά για Παπαγεωργίου: «Δεν έχουμε προλάβει να γίνουμε φίλες με την Ηλιάνα»

Η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τον τελευταίο καιρό μονοπωλούν το τηλεοπτικό ενδιαφέρον μέσα από το Greece’s Next Top Model. Το καρφί της Ηλιάνας προς τη Βίκυ: «Άλλη δεκαετία εσύ» πριν από μερικές μέρες άραγε να ενόχλησε την Βίκυ;

Την απάντηση έδωσε η ίδια η Καγιά μιλώντας στο ελληνικό περιοδικό, Down Town: «Εγώ επιμένω στη θέση μου. Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν τέτοια μοντέλα σε fashion shows στο Μαϊάμι όπως έλεγε -και η Ηλιάνα επιμένει στη δική της θέση. Δεν θυμώνω, είμαι αρρωστάκι με τη δουλειά μου όσα χρόνια κι αν περάσουν. Μπορεί να έχω κάνει θέατρο, σινεμά, τηλεόραση, άλλα πράγματα, αλλά η μόδα είναι η δουλειά μου. Ζω, κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτό. Οπότε παθιάζομαι. Αν εννοείς κόντρα που μου είπε «άλλη δεκαετία εσύ», σιγά! Είμαι δέκα χρόνια μεγαλύτερή της. Ε και; Δεν έχω κανένα θέμα με την Ηλιάνα. Έχει το πάθος της, λέει τα πράγματα έτσι όπως τα λέει, αφιλτράριστα και όλα είναι μια χαρά. Δεν έχει πρόβλημα κανείς με κανέναν βασικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απαντά για την σχέση της με την Βίκυ Καγιά και τα προσβλητικά σχόλια του Σκουλού

Και πρόσθεσε: «Δεν έχουμε προλάβει να γίνουμε φίλες με την Ηλιάνα. Εγώ έχω τόσο τρέξιμο -παιδιά, σχολή, γυρίσματα- και εκείνη μια πολύ πιο free ζωή. Πού να προλάβω να πάω για έναν καφέ; Η Ηλιάνα είναι αυτό το σπασικλάκι που διαβάζει πολύ, που ασχολείται, που θέλει να τα ξέρει όλα από την καλή και την ανάποδη, που ενώ φοβάται το ύψος πήγε και έπεσε από αεροπλάνο για να ξεπεράσει τις φοβίες της. Είναι τόσο σπασικλάκι που το βρίσκω φανταστικό».

Από την πλευρά της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λέει για τη Βίκυ Καγιά: «Κοίταξε, η Βίκυ ξέρει πολύ καλά ότι τη σέβομαι, την εκτιμώ και την αγαπώ. Ξέρει πολύ καλά ότι αυτό το είπα με δεδομένο ότι έχει την εμπειρία της προηγούμενης δεκαετίας. Δεν θεωρώ ότι παρεξηγήθηκε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίκυ Καγιά: Ο λόγος που έκανε μια φορά μπότοξ και δεν το επανέλαβε

Και υπογράμμισε: «Όχι, δεν μαλλιοτραβηχτήκαμε μετά. Γενικά, δεν είμαι άνθρωπος που τσακώνεται. Δεν θα το κάνω ποτέ αυτό στη ζωή μου. Η Βίκυ νοιάζεται πάρα πολύ για μένα και με βοηθάει τόσο στο παιχνίδι όσο και στη ζωή μου».

Πηγή : protothema.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *