Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι της Χριστίνας Λαμπίρη: «Ούτε που κατάλαβα πώς σώθηκα»

Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι της Χριστίνας Λαμπίρη: «Ούτε που κατάλαβα πώς σώθηκα»

Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι της Χριστίνας Λαμπίρη: «Ούτε που κατάλαβα πώς σώθηκα»

Την τελευταία στιγμή από την πύρινη λαίλαπα γλίτωσε η Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία χτες βρισκόταν στο Κόκκινο Λιμανάκι, εκεί δηλαδή που βρέθηκαν οι 25 νεκροί αγκαλιασμένοι.

Οπως αναφέρει η ίδια το σπίτι της τυλίχτηκε στις φλόγες, ενώ εκείνη και ο σύζυγός της προσπαθούσαν μέχρι την τελευταία στιγμή να σωθούν από το σπίτι τους, το οποίο παραδόθηκε στις φλόγες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι τραγουδίστριας από την πυρκαγιά στην Ελλάδα

Η δημοσιογράφος σε δηλώσεις της στο youweekly.gr είπε τι ακριβώς έχει συμβεί: «Καταστραφήκαμε εντελώς! Το σπίτι μου είναι πολύ κοντά στην ταβέρνα που απανθρακώθηκαν 26 συμπολίτες μας… Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και δυο πολύ κολλητοί φίλοι του άνδρα μου… Εμείς ούτε που καταλάβαμε τι συνέβη! Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά. Η φωτιά μας περικύκλωσε μέσα στο σπίτι μας και προσπαθήσαμε να σώσουμε ότι σωζώτανε! Εγώ ειλικρινά ούτε που έχω καταλάβει πως τελικά σώθηκα! Το σπίτι μας καταστράφηκε ολοσχερώς. Έμεινε μόνο ένα δωμάτιο από όλο το σπίτι και τώρα μαζεύω σε κούτες ό,τι έχει σωθεί για να σηκωθώ να φύγω. Το σπίτι του αδερφού του άντρα μου Θανάση, είναι ακριβώς δίπλα από το δικό μας καταστράφηκε ολοσχερώς. Πραγματικά είμαι σε απίστευτη σύγχυση και ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει συμβεί. Το καλό είναι ότι τουλάχιστον σώσαμε τη ζωή μας».

Πηγή : iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *