ΜΟΔΑFASHION NEWSΚαλεσμένη σε γάμο: Δύο fashion girls σου δείχνουν ιδανικά looks για γάμο...

Καλεσμένη σε γάμο: Δύο fashion girls σου δείχνουν ιδανικά looks για γάμο σε νησί

Η αναζήτηση του ιδανικού look για έναν καλοκαιρινό γάμο απαιτεί συχνά χρόνο και κόπο. Αυτό συμβαίνει γιατί πρέπει να ακολουθήσουμε συγκεκριμένους στιλιστικούς κανόνες. Ας πούμε, καλό είναι να αποφύγουμε να φορέσουμε κάτι σε λευκό ή μαύρο. Ένας ακόμα στιλιστικός κανόνας είναι πως θα πρέπει να δημιουργήσουμε το look μας με βάση το είδος του γάμου. Εάν πρόκειται να γίνει σε κάποιο νησί έχουμε την ελευθερία για ένα ανάλαφρο look, ενώ αν είναι στην πόλη μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πιο formal look.


Αν είστε καλεσμένες σε γάμο στο νησί τότε δύο αγαπημένα fashion girls του νησιού μας, έχουν δύο πολύ καλές προτάσεις για εσάς. Πρόκειται για την Κάλια Ελευθερίου η οποία επέλεξε να φορέσει ένα strapless πολύχρωμο midi φόρεμα natargeorgiou, σε στενή γραμμή το οποίο συνδύασε με πορτοκαλί σανδάλια και τσάντα.

Το δεύτερο κορίτσι που ξεχωρίσαμε είναι η Τάνυα Γεραλή, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα μάξι αέρινο φόρεμα, σε πράσινο χρώμα, με βαθύ ντεκολτέ το οποίο συνδύασε με μαύρα σανδάλια και μαύρη Valentino ζώνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS