Κάλια Ελευθερίου: Μίλησε για τον θάνατο που τη συγκλόνισε – «Έκλαιγα όλη μέρα»

Κάλια Ελευθερίου: Μίλησε για τον θάνατο που τη συγκλόνισε – «Έκλαιγα όλη μέρα»

Κάλια Ελευθερίου: Μίλησε για τον θάνατο που τη συγκλόνισε – «Έκλαιγα όλη μέρα»

Την Κάλια Ελευθερίου την βλέπουμε πάντα χαμογελαστή και ευδιάθετη, αλλά υπήρξε ένα διάστημα στη ζωή της που το χαμόγελο «έσβησε» από τα χείλη της.

Η όμορφη Κάλια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την απώλεια που της άλλαξε την ζωή. Ο πρώτος της έρωτας πέθανε, έπειτα ενός τροχαίου δυστυχήματος που είχε με τη μηχανή.

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε η ίδια:

Στην ηλικία των 20 και έχοντας ζήσει ήδη δύο χρόνια στο εξωτερικό, ένα τραγικό συμβάν χτύπησε την πόρτα της προσωπικής  ζωής της Κάλλια Ελευθερίου, αλλάζοντας τα σχέδιά της ολοκληρωτικά. «Όταν πήγα στην Αγγλία είχα μια σχέση εξ αποστάσεως. Ταξίδευα Χριστούγεννα, Πάσχα και Καλοκαίρι στην Κύπρο για να τον συναντάω και ερχόταν κι εκείνος πολύ συχνά. Αν και η απόσταση είναι δύσκολη σε μια σχέση, εμείς το προσπαθούσαμε. Ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Ένα πρωί του Σεπτέμβρη έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο που είχε με τη μηχανή. Είχα την “τύχη” μέσα στην ατυχία μου να μην είμαι στην Κύπρο όταν έγινε το συμβάν. Με πήραν τηλέφωνο και με ενημέρωσαν. Δεν ήμουν εκεί για να το ζήσω όλο αυτό» αποκαλύπτει στο People.

Σε μια προσπάθεια να διαχειριστεί το σοκ, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη γενέτειρά της, αφήνοντας για λίγο πίσω τα όνειρα για μια καριέρα στην τηλεόραση. «Δεν ξέρω πώς βιώνει ένα αντίστοιχο γεγονός ο υπόλοιπος κόσμος, γιατί είναι πολύ διαφορετικός ο τρόπος που θρηνεί ο καθένας μας. Προσωπικά ήταν σαν να έβλεπα μια κόκκινη γραμμή και σκεφτόμουν ότι είναι πολύ εύκολο να την ξεπεράσω και να τρελαθώ. Έλεγα ότι θα συγκρατήσω τον εαυτό μου, θα το βιώσω, θα το συνειδητοποιήσω σιγά σιγά και δεν θα κάνω έξαλλα πράγματα. Ένιωθα ότι είμαι πολύ μικρή για να παρανοήσω εντελώς» εξομολογείται και συνεχίζει:

«Την περίοδο που ήμουν στην Αγγλία έκλαιγα όλη μέρα και ήμουν συνέχεια μέσα στο σπίτι. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι πρέπει να επιστρέψω στην Κύπρο. Ξέρεις τι συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις; Όσο πιο μακριά είσαι από το πρόβλημα, το παραμερίζεις λίγο. Αν πας κοντά του και το βιώσεις, το ξεπερνάς πιο εύκολα. Λένε ότι είναι το πιο δύσκολο μονοπάτι αλλά και το πιο γρήγορο. Ένας θάνατος, βέβαια, δεν ξεπερνιέται ποτέ, απλά με τον καιρό μαθαίνεις να ζεις με την απώλεια». Πήρε τον χρόνο της, προσπάθησε να σταθεί ξανά στα πόδια της και αναθεώρησε πολλά πράγματα για τη ζωή και τις διαπροσωπικές της σχέσεις.

«Όταν χάνεις έναν άνθρωπο, επιθυμείς να έχεις στη ζωή σου πιο ουσιαστικά πράγματα. Νομίζω με ωρίμασε πιο γρήγορα. Ήθελα να κάνω ουσιαστικές σχέσεις, να μην είμαι δεξιά και αριστερά και να πάρω σοβαρά το τι θέλω να κάνω επαγγελματικά στη ζωή μου». Με αυτές τις σκέψεις, πήρε την απόφαση να συνεχίσει τις σπουδές της, αυτή τη φορά σε μια ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας στην Αθήνα. «Όταν ήρθα στην Ελλάδα για να σπουδάσω ξανά από την αρχή, ήμουν διαφορετική. Συγκεντρωμένη στο μάθημα, πολύ καλή στις εργασίες μου και κάθε φορά που μας έβαζαν ένα πρότζεκτ ήμουν πωρωμένη προκειμένου να το φέρω εις πέρας στο 100%. Όταν τελείωσα τις σπουδές μου, νομίζω ότι ήμουν άλλος άνθρωπος» παραδέχεται. Και ενώ πολλοί θα πίστευαν πως, έχοντας αποχωριστεί ήδη δύο φορές την Κύπρο, δεν θα επέστρεφε στα γνώριμα λημέρια, η Κάλια έκανε άλλη μια φορά τη διαφορά.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *