Καλογρίδη: Μιλάει για πρώτη φορά για τον Αλ. Λυκουρέζο

Καλογρίδη: Μιλάει για πρώτη φορά για τον Αλ. Λυκουρέζο

Καλογρίδη: Μιλάει για πρώτη φορά για τον Αλ. Λυκουρέζο

Το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής Celebrity travel, συζητήθηκε όσο κανένα άλλο, αφού καλεσμένη ήταν η Νατάσα Καλογρίδη και στο επίκεντρο της συζήτησης της με τον Νίκο Κοκλώνη ήταν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, έγινε η αιτία να μάθει ο κόσμος λεπτομέρειες του χαρακτήρα του ποινικολόγου που δεν ήξερε μέχρι σήμερα ο κόσμος.

Με βόλτα στη γέφυρα των Στεναγμών, συζήτηση για κουμπαριές στο ιστορικό καφέ Florian και με τη γόνδολα να σκίζει τα ήρεμα νερά των καναλιών της Βενετίας, οι ερωτήσεις έγιναν πιο πικάντικες και οδήγησαν σε αποκαλύψεις.

“Ζω πολύ ωραίες στιγμές αυτή την εποχή… Πριν γνώριζα τη δουλειά του, δεν γνώριζα την προσωπικότητά του, την καθημερινότητά του, πώς συμπεριφέρεται… Είναι ένας άνθρωπος υπέροχος, ευγενικός, καλλιτέχνης… Είναι μεγάλος καλλιτέχνης, ο κόσμος δεν το γνωρίζει. Τα συναισθήματά του τα εκφράζει με ποίηση, με ζωγραφική. Η αλήθεια είναι ότι τον εμπνέω. Και πολύ ευγενικός! Είναι πολύ ευγενικός, προστατευτικός! Είναι συγκινητικό αυτό”, είπε ανάμεσα σε άλλα η Νατάσα Καλογρίδη.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *