Καλοκαιρινή διάθεση στα καταστήματα Wallis!

Καλοκαιρινή διάθεση στα καταστήματα Wallis!

Καλοκαιρινή διάθεση στα καταστήματα Wallis!

Τα καταστήματα Wallis υποδέχονται το καλοκαίρι με αέρινα και δροσερά υφάσματα σε ποικιλία χρωμάτων για κάθε γούστο.

Οι νέες καλοκαιρινές συλλογές των Wallis απευθύνονται σε γυναίκες με αυτοπεποίθηση, αφού προτείνουν ρούχα με στιλ «χωρίς πολλή προσπάθεια» που όμως πάντα κολακεύουν τη γυναίκα και αναδεικνύουν την προσωπικότητά της.

Για την καλοκαιρινή κολεξιόν, τα Wallis εμπνέονται από ζωντανά χρώματα όπως το κοραλί, το κόκκινο και το κίτρινο. Χοντρές ρίγες σε λευκό και μαύρο, πουά καθώς και tropical prints δεν λείπουν από τα σχέδια. Τα υφάσματα είναι αέρινα και δροσερά, με ανάλαφρη αίσθηση, πέφτουν χυτά στο σώμα και προσφέρουν ελευθερία κινήσεων. Έντονη είναι η παρουσία της all time classic δαντέλας και των βολάν που φέτος έχουν την τιμητική τους. Βασικό πλεονέκτημα των Wallis είναι το μεγάλο εύρος των μεγεθών που εξυπηρετεί τις ανάγκες κάθε γυναίκας. Κύρια χαρακτηριστικά του brand είναι η έμφαση στη λεπτομέρεια, η ποιότητα και οι προσιτές τιμές.

Το αγαπημένο brand Wallis, με καταστήματα στη Λάρνακα και στο The Mall of Cyprus στη Λευκωσία, βρίσκονται πάντα δίπλα στη σύγχρονη γυναίκα, φροντίζουν την εμφάνισή της και της φτιάχνουν τη διάθεση!

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *