Κάνε κι εσύ τη διαφορά, μαζί με το Grammar School!

Κάνε κι εσύ τη διαφορά, μαζί με το Grammar School!

Κάνε κι εσύ τη διαφορά, μαζί με το Grammar School!

Το Σάββατο 19 Μαΐου 2018, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το απόγευμα στο Grammar School Λευκωσίας, «Κάνουμε τη διαφορά» για το Sophia Foundation For Children! Η εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος κας Ιωάννας Παναγιώτου, περιλαμβάνει συναρπαστικά παιχνίδια επιβίωσης, αλλά και παιχνίδια με θέμα το περιβάλλον, παζαράκι, μουσική, χορό και άλλα πολλά! Δεν θα λείπουν, φυσικά, τα δροσιστικά ποτά και τα απολαυστικά εδέσματα για όλους τους παρευρισκόμενους.

Όλα αυτά, για καλό σκοπό. Η πείνα είναι ένα πρόβλημα που βασανίζει ακόμα πολλούς ανθρώπους παγκοσμίως. 815.000.000 άνθρωποι ζουν υπό καθεστώς πείνας, δηλαδή καθημερινά 1 στους 9 ανθρώπους τελειώνει τη μέρα του νηστικός. Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών έχει θέσει ως στόχο να καταφέρει να εξαλείψει την πείνα, να διασφαλίσει φαγητό για όλο τον κόσμο και να βελτιώσει τη διατροφή, όπως επίσης και να προωθήσει την αειφόρο γεωργία.

Το Grammar School και το Grammar Junior School ενώνουν τις δυνάμεις τους με την παγκόσμια κοινότητα στην προσπάθεια εξάλειψης της πείνας μέχρι το έτος 2030. Γι’ αυτό, οργανώνουν φιλανθρωπικό παζαράκι ώστε όλοι μαζί να κάνουμε τη διαφορά. Ο καθένας από μας μπορεί να συνεισφέρει και να βάλει το δικό του λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια, με την παρουσία του στο Grammar School αυτή τη σημαντική μέρα.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με παιχνίδια και δραστηριότητες στην πισίνα του GS, παιχνίδια επιβίωσης, μουσική και χορό. Επιπλέον, θα μπορούν όλοι να απολαύσουν διάφορα εδέσματα, δροσιστικά ποτά και να γνωρίσουν τοπικά φυτά και βότανα. Δεν θα μπορούσαν άλλωστε να λείπουν και οι ενημερωτικές δραστηριότητες για την προστασία του περιβάλλοντος. Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα προσφερθούν στο ίδρυμα Sophia Foundation For Children.

Αφιερώνουμε μια μέρα στη διασκέδαση και κάνουμε τη διαφορά.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *