Κάντε τη βεράντα σας ένα επιπλέον δωμάτιο

Κάντε τη βεράντα σας ένα επιπλέον δωμάτιο

Κάντε τη βεράντα σας ένα επιπλέον δωμάτιο

Με πέντε κινήσεις μπορείτε να κάνετε το μπαλκόνι σας ένα πραγματικά επιπλέον δωμάτιο από όπου δεν θα θέλετε να ξεκολήσετε. Χρειάζονται κάποια πράγματα για να το «ζεστάνουν», να το «ντύσουν», όπως ένα άλλο οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού.

Μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα φυτά, εν πρώτοις. Οχι μια γλαστρούλα εδώ κι εκεί, αλλά γλάστες κοντά η μία στην άλλη, με εποχικά ή μόνιμα φυτά.

terasse1

Μη διστάσετε να βγάλετε φωτιστικά στο μπαλκόνι. Φωτιστικά δαπέδου, τραπεζιού, ό,τι διαθέτετε. Πλαισιώσετε το σύνολο με τραπέζια, καναπέδες, καρέκλες, όσο γίνεται πιο αναπαυτικά, ώστε να μπορείτε να περάσετε ώρα χωρίς να θέλετε να εγκαταλείψετε τον χώρο. Μη βάζετε μεταλλικές άβολες καρέκλες, θα σας διώχνουν πάντα.

Φτιάξτε ακόμη και μια «βιβλιοθήκη» βεράντας από ξύλινα κουτιά. Εκεί βάλτε τα φωτιστικά και τα γλαστράκια σας ή άλλα διακοσμητικά.

terasse2
Τον χειμώνα ρίξτε ένα ριχτάρι ή ένα γούνινο κάλυμα σε καναπέδες και καρέκλες, ο ζεστός ήλιος της Ελλάδας χαρίζει τα υπόλοιπα.

Το αποκορύφωμα στο μπαλκόνι σας θα είναι το χαλί. Οχι ένα χαλί περσικό, εντάξει, αλλά ό,τιδήποτε μπορεί να στολίσει και να χαρίσει ζεστασιά, χρησιμοποιήστε το. Μια ψάθα, μια μοκέτα σε όμορφα χρώματα μπορούν να δώσουν καλό αποτέλεσμα.

Ολα τα αντικείμενα για βεράντα δεν κοστίζουν ακριβά. Ενα τεράστιο κηροπήγιο, ένα παγκάκι, μερικά ξύλινα ράφια, ξύλινα καθίσματα, ψάθινα αντικείμενα, θα δώσουν αίγλη στο χώρο.

terasse7

terasse9

terasse10

terasse11

terasse12

terasse13

BoSthlm. Mäklare Niklas Jonasson.

terassea

terassea4

terasseaa

terasseb

terasseb4

terasseb6

terasseb7

terasseb8

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *