Κατερίνα Γερονικολού-Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μαζί και στο θεατρικό σανίδι; (βίνεο)

Κατερίνα Γερονικολού-Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μαζί και στο θεατρικό σανίδι; (βίνεο)

Κατερίνα Γερονικολού-Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μαζί και στο θεατρικό σανίδι; (βίνεο)

Μαζί στη ζωή μαζί και στη σκηνή. Η Κατερίνα Γεονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης όπως όλα δείχνουν θα συνεργαστούν και στο θεατρικό σανίδι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Άρη Καβατζίκη στο Πρω1νό, η Μιμή Ντενίση ετοιμάζεται να επιστρέψει θεατρικά με το δεύτερο κομμάτι της παράστασης «Σμύρνη μου αγαπημένη» με ένα καστ που θα συζητηθεί. Μαζί με τον Κώστα Βουτσά που είναι αγαπημένος συνεργάτης της Μιμής Ντενίση θα είναι και η Ζωζώ Σαπουτζάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε την Κατερίνα Γερονικολού χωρίς μέικ απ- Είναι αγνώριστη και μοιάζει με έφηβη!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην ίδια παράσταση θα ενταχθεί και η Αντιγόνη Ψυχράμη σύζυγος του Δημήτρη Μακαλιά ο οποίος επίσης πρωταγωνιστεί στην παράσταση. Και η Κατερίνα Γερονικολού όμως φαίνεται πως ήθελε τον αγαπημένο της μαζί στη σκηνή αφού πληροφορίες θέλουν στην παράσταση να συμμετέχει και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Σε συζητήσεις βρίσκεται και ο Κώστας Σπυρόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λασκαράκη – Σουλτάτος, Τσιμιτσέλης – Γερονικολού: Ένας χωρισμός, δύο λαμπερά ζευγάρια

Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δε θα είναι στην παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη» παρά το ότι έγιναν συζητήσεις. Όλα αυτά βέβαια μέχρι σήμερα γιατί η παράσταση έχει προγραμματιστεί να ανέβει τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και μέχρι τότε πολλά μπορούν να αλλάξουν.

Δείτε το βίντεο

Πηγή : peoplegreece.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *