Κατερίνα Παπουτσάκη: Το love story και o γάμος της μέσα σε 20 μέρες σχέσης!

Κατερίνα Παπουτσάκη: Το love story και o γάμος της μέσα σε 20 μέρες σχέσης!

Κατερίνα Παπουτσάκη: Το love story και o γάμος της μέσα σε 20 μέρες σχέσης!

Στο περιοδικό People έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Παπουτσάκη και μεταξύ άλλων έκανε λόγο για τη γνωριμία και τον γάμο της με τον Παναγιώτη Πιλαφά.

 

Στο ερώτημα αν τσακώνονται ποτέ μεταξύ τους η ηθοποιός απάντησε: «Φυσικά τσακωνόμαστε, αλλά μάλλον σπάνια. Εγώ δεν είμαι ο άνθρωπος που θα το πω αμέσως όταν κάτι με ενοχλεί. Επειδή δεν θέλω να γίνομαι σπαστική, στην αρχή κρατιέμαι και στο τέλος ξεχειλίζουν τα όρια μου και τότε μπορεί να κάνω μπαμ. Αλλά δεν είναι οι άσχημοι τσακωμοί, που θα πεις βαριές κουβέντες. Αυτό είναι το σημαντικό. Υπάρχει σεβασμός. Δεν είναι σοβαροί κι οι λόγοι που τσακωνόμαστε, ούτε και συχνές οι διαφωνίες μας, έτσι φιλιώνουμε πολύ γρήγορα. Δεν μπορούμε να το κρατήσουμε, καταλήγουμε να γελάμε».

H Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους 20 μέρες μετά την έναρξη της γνωριμίας τους. Η ίδια σχολίασε επ’ αυτού: «Όντως έτσι συνέβη, και είπα ναι. Το ήξερα από την αρχή πως ήταν “meant to be”. Γνωριζόμασταν με τον Παναγιώτη μέσα από κοινές παρέες, δεν ήταν άγνωστος άνθρωπος για μένα. Τότε, όμως, εκείνος έλειπε στην Αμερική, έτσι δεν είχαμε γίνει ποτέ φίλοι. Ήμασταν καλοί γνωστοί. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό κάτι παραπάνω –από το δικό του βέβαια είχε περάσει από ότι έμαθα μετά. Θυμάμαι, το κλικ έγινε όταν βρεθήκαμε στο πάρτι μίας φίλης, της Θωμαΐδας Ανδρούτσου. Είχα χωρίσει από την προηγούμενη μου σχέση και ήμουν σε μία περίεργη φάση, δεν ήθελα τίποτα και κανέναν, ήμουν σίγουρη ότι θα γεράσω μόνη μου, γεροντοκόρη και ότι δεν θα κάνω ποτέ παιδιά. Η πλήρης απογοήτευση. Ξεκινήσαμε να μιλάμε λίγο στο πάρτι και μου φάνηκε ενδιαφέρων. Μετά από τρεις ημέρες «τυχαία» πέρασε από το Trova, το μαγαζί του αδερφού μου. Τις επόμενες ημέρες πήγα εγώ στο Tranzistor, το μαγαζί μιας κοινής φίλης στου Ψυρρή και ο Παναγιώτης ήταν εκεί. Πιάσαμε την κουβέντα και μιλούσαμε τρεις ώρες. Εκεί καταλάβαμε ότι αυτό ήταν!».

 

Το γεγονός ότι οι δυο τους κινούνται σε διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους τι αντίκτυπο έχει στη συμβίωση και στη σχέση τους;: «Νομίζω πως είναι πάρα πολύ καλό που ο καθένας έχει το δικό του χώρο. Είναι μία καλή συνταγή να μην δουλεύεις στο ίδιο αντικείμενο με τον άνθρωπό σου, γιατί υποσυνείδητα, μπορεί να προκύψει κόντρα και ανταγωνισμός».

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *