Κατσούλης-Καραβάτου: «Δεν πουλήσαμε την προσωπική μας ζωή στην εκπομπή»

Κατσούλης-Καραβάτου: «Δεν πουλήσαμε την προσωπική μας ζωή στην εκπομπή»

Κατσούλης-Καραβάτου: «Δεν πουλήσαμε την προσωπική μας ζωή στην εκπομπή»

Αποτελούν ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz ενώ οι δυο τους αποτελούν εδώ και δυο χρόνια το παρουσιαστικό δίδυμο της «Φωλιάς των ΚουΚου».

 

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου μίλησαν στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στο πως διαχειρίζονται τα προσωπικά τους ζητήματα σε σχέση με την επαγγελματική τους σχέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜasterChef Junior τα παιδιά των Καραβάτου-Κατσούλη

Διάβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή τους στο People:

 

Ως ζευγάρι στη ζωή, είναι λογικό να έχετε κατά καιρούς τις δικές σας εντάσεις, διενέξεις και διαφωνίες. Πόσο εύκολο είναι να μη μεταφέρετε τέτοια ενδεχόμενα προβλήματα στην εκπομπή;

Κατερίνα: Δεν θα σου πω ότι όλα μεταξύ μας είναι τέλεια και ρόδινα, αλλά προτιμάμε να τα λύνουμε εκτός αέρα. Από τη στιγμή που αποφασίσαμε να κάνουμε μια δουλειά μαζί, είμαστε επαγγελματίες και δεν πρόκειται να μεταφέρουμε τίποτα από τα του οίκου μας στην εκπομπή. Απευθυνόμαστε σε κόσμο ο οποίος επιλέγει να μας δει και έχουμε την ευθύνη του πράγματος. Εκτός των άλλων, δεν πουλήσαμε ποτέ την προσωπική μας σχέση στην εκπομπή. Πριν από τέσσερα χρόνια που πέθανε ο πατέρας μου, ήταν πολύ δύσκολο να δουλέψω. Ωστόσο, λίγες μέρες μετά, βγήκα κανονικά, φορώντας μαύρα ρούχα, και προλόγιζα τα θέματα που παρουσιάζαμε.

Κρατερός: Προερχόμαστε και οι δύο από το χώρο του θεάματος. Έχουμε μάθει λοιπόν ότι τα προσωπικά μας προβλήματα –όποια κι αν είναι αυτά– δεν αφορούν κανέναν. Κάνεις μια δουλειά μέσω της οποίας καλείσαι να ψυχαγωγήσεις, να διασκεδάσεις και να μεταφέρεις κάποιο μήνυμα. Κανείς δεν ανοίγει την τηλεόρασή του για να δει τι προβλήματα έχεις. Επιπλέον, είναι κι αυτό που σου είπε η Κατερίνα προηγουμένως. Αλλά, ακόμα και εκτός εκπομπής, δεν πουλήσαμε ποτέ την προσωπική μας ζωή. Δεν πρέπει να αφορά κανέναν άλλο τι γίνεται στη ζωή μας. Ό,τι κι αν μας συμβαίνει, βάζουμε τα δυνατά μας για να περάσει καλά ο κόσμος μαζί μας, γιατί μας ενδιαφέρει και αγαπάμε αυτό που κάνουμε.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *