Και απλοί πολίτες στον αγώνα αναζήτησης της 4χρονης Μαρίε Ελένης

Και απλοί πολίτες στον αγώνα αναζήτησης της 4χρονης Μαρίε Ελένης

Και απλοί πολίτες στον αγώνα αναζήτησης της 4χρονης Μαρίε Ελένης

Έχουν πέρασει 12 μέρες από τότε που η τετράχρονη Μαρίε Ελένη Γκρίμσρουτ απήχθη έξω από νηπιαγωγείο της Δασούπολης στη Λευκωσία και δεν έχει βρεθεί ακόμα.

Από την πρώτη μέρα της απαγωγής της, η κοινωνική ευαισθητοποίηση για την αγωνία που περνάει η οικογένεια της μικρής είναι πρωτοφανής. Ταυτόχρονα με τις έρευνες της αστυνομίας έντονη είναι η δραστηριοποίηση του κόσμου προς εντοπισμό της Μαρίε Ελένης.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την πρώτη στιγμή κοινοποίησε έκκληση στα social media για εντοπισμό της 4χρονης.

Απλοί πολίτες, θέλοντας να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια της μικρής, χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάνουν αναρτήσεις σε διάφορες γλώσσες με ένα και μόνο ζητούμενο: τον εντοπισμό του κοριτσιού και την επιστροφή του στην αγκαλιά της μητέρας του.

Από τις πολύ σημαντικές προσπάθειες για την προώθηση της υπόθεσης, είναι και η σελίδα «Help us bring her home» στο Facebook.

Οι διαχειριστές της σελίδας προτρέπουν τον κόσμο να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο στην εξεύρεση της μικρής, είτε με αναρτήσεις στα προσωπικά τους προφίλ, είτε ακόμη και με διανομή αφισών ή φυλλαδίων.

«Όποιος ενδιαφέρεται για να βοηθήσει μοιράζοντας φυλλάδια παρακαλώ να επικοινωνήσει με τη σελίδα ή μπορείτε να τυπώσετε την πιο κάτω φωτογραφία και να την χρησιμοποιήσετε», κάνουν έκκληση οι διαχειριστές της σελίδας.

Κουκουλοφόροι απήγαγαν παιδάκι στη Λευκωσία

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *