Κέιτ και Γουίλιαμ φέρνουν τα Χριστούγεννα σε Λονδίνο και Κύπρο!

Κέιτ και Γουίλιαμ φέρνουν τα Χριστούγεννα σε Λονδίνο και Κύπρο!

Κέιτ και Γουίλιαμ φέρνουν τα Χριστούγεννα σε Λονδίνο και Κύπρο!

Η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ έχουν μία πολύ γεμάτη εορταστική περίοδο μπροστά τους, όπου κατά τη διάρκειά της θα είναι οι οικοδεσπότες σε διάφορες σημαντικές διοργανώσεις.

Σύμφωνα με το Παλάτι, οι δυο τους θα εμφανιστούν ως οικοδεσπότες σε δυο εκδηλώσεις στο Λονδίνο και την Κύπρο, για να στηρίξουν την περίοδο των εορτών το στρατιωτικό προσωπικό και τις οικογένειές τους που δεν θα είναι μαζί για να γιορτάσουν.

Την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλεττον θα επισκεφθούν τις βρετανικές βάσεις Ακρωτηρίου και θα παρευρεθούν σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι με πολλές εκπλήξεις και όμορφες δραστηριότητες.

Αυτή η ανακοίνωση του Παλατιού ζέστανε τις καρδιές των Βρετανών πολιτών, οι οποίοι καλοδέχτηκαν την προοπτική των εκδηλώσεων στις οποίες πρωταρχικό ρόλο θα έχουν τα παιδιά.

Σύμφωνα με το Harpers’ BAZAAR UK «το πάρτι θα απαρτίζεται από δραστηριότητες όπως η δημιουργία χειροποίητων καλτσών για τα δώρα Άγιου Βασίλη, δημιουργία και διακόσμηση σε χιονόμπαλες και κατασκευή χειροποίητων χριστουγεννιάτικων κροτίδων. Θα υπάρχουν φωτογραφικοί θάλαμοι και ταχυδρομικά κουτιά όπου οι καλεσμένοι θα στέλνουν τα προσωπικά τους μηνύματα και τις φωτογραφίες τους σε όλους εκείνους που υπηρετούν στην Κύπρο».

Το βασικότερο όλων είναι το μήνυμα που θέλουν να στείλουν: Ούτε ένας από το προσωπικό της RAF δεν θα ξεχαστεί αυτές τις μέρες που όλοι θέλουν να ζουν με τις οικογένειές τους. Ο Δούκας και η Δούκισσα θα εγκαινιάσουν το Oasis Centre της RAF στο Ακρωτήρι της Κύπρου, μία νέα περιοχή για ψυχαγωγία όλων των μελών της RAF όταν δεν είναι σε υπηρεσία.

Ήδη τους αποκαλούν ο Κύριος και η Κυρία Αγιοβασίληδες.

Πηγή : Like.com.cy/ thetoc.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *