Κι όμως συμβαίνει! Η Khloe Kardashian παντρεύεται και δεν σου κάνουμε καθόλου πλάκα

Κι όμως συμβαίνει! Η Khloe Kardashian παντρεύεται και δεν σου κάνουμε καθόλου πλάκα

Κι όμως συμβαίνει! Η Khloe Kardashian παντρεύεται και δεν σου κάνουμε καθόλου πλάκα

Αυτό που γνωρίζαμε μέχρι τώρα ήταν ότι η  reality star αποφάσισε να συγχωρήσει τον Tristan Thompson γι’ αυτήν του την παρασπονδία και αφού έκανε και την πρώτη της βόλτα ως νέα μανούλα, πήρε μία ακόμη σημαντική απόφαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Khloe Kardashian-Tristan Thompson: Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά την απιστία (βίντεο)

Ωστόσο, η Khloe εκτός του ότι συγχώρησε τον πατέρα της κόρης της, αποφάσισε να του δώσει και μία δεύτερη ευκαιρία, κάνοντας του εμμέσως πρόταση γάμου.

Η star δεν δίστασε να του μιλήσει για γάμο, με την ελπίδα βέβαια όλο αυτό να δουλέψει και να μην προδοθεί και πάλι από τα γεγονότα.

«Οι φίλοι της δεν μπορούν να πιστέψουν πως θα σκεφτόταν να του δώσει –και πως του έδωσε- μία δεύτερη ευκαιρία, πόσο μάλλον να τον παντρευτεί. Μετά το σκάνδαλο και την άτακτη συμπεριφορά του ως προς την ίδια ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, όλοι ήλπιζαν πως θα τον παρατούσε. Όμως φυσικά εκείνη κάνει ακριβώς το αντίθετο», αναφέρει πηγή από το κοντινό της περιβάλλον στο In Touch.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη εμφάνιση της Khloe Kardashian με την κόρη της είναι γεγονός! (εικόνες)

«Η Khloe δεν μαθαίνει ποτέ από τα λάθη της. Το ίδιο έκανε με τον Lamar Odom όταν την απάτησε και το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει μία ακόμη φορά. Νομίζει πως ο γάμος είναι η απάντηση στα προβλήματα της, ακόμη και αν του έχει καταστήσει σαφές πως δεν σκοπεύει να τον εμπιστευτεί ξανά», ανέφερε η ίδια πηγή.

 

Πηγή : Like.com.cy/ queen.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *