Κι όμως: Το Game of Thrones φέρνει τα ζευγάρια πιο κοντά

Κι όμως: Το Game of Thrones φέρνει τα ζευγάρια πιο κοντά

Κι όμως: Το Game of Thrones φέρνει τα ζευγάρια πιο κοντά

Ναι όπως έχεις καταλάβει, η φρενίτιδα του Game of Thrones δε σταματά, βασικά θα συνεχιστεί για πολύ καιρό αφού προβληθεί και το τελευταίο επεισόδιο. Και η αλήθεια είναι, ότι σε ό, τι έχει να κάνει με το χρόνο που ξοδεύεις με τον καλό σου νιώθεις λίγες ενοχές μιας και οι δυο σας κολλάτε στην οθόνη και δεν ανταλλάσσετε κουβέντα.

Μη στενοχωριέσαι και σου έχω καλά νέα: Σύμφωνα με έρευνα Πανεπιστημίου της Σκωτίας τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια είναι αυτά που έχουν κοινό κύκλο και κοινές παρέες. Ωστόσο, και μιας και οι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν μας επιτρέπουν να έχουμε μεγάλο κύκλο και συχνές κοινωνικές επαφές, το φίδι από την τρύπα βγάζουν οι σειρές.

Ναι μάλιστα. Το να έχεις κοινά ενδιαφέροντα με το σύντροφό σου, ένα κοινό θέμα συζήτησης και φυσικά να μοιράζεστε την ίδια αγωνία για το επόμενο επεισόδιο, μπορεί να λειτουργήσει ιδανικά για τη σχέση σας.

Drakarys λοιπόν.

O 8ος κύκλος της σειράς προβάλετε αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema . Η Nova Cyprus εξασφάλισε όλους τους προηγούμενους 7 κύκλους της σειράς οι οποίοι θα διατίθενται σε Box Set στην υπηρεσία Nova On Demand, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν τη δυνατότητα να δουν όλα τα προηγούμενα επεισόδια, όποτε εκείνοι θέλουν, πριν την πρεμιέρα του 8ου κύκλου στις 14 Απριλίου που θα προβάλλεται ταυτόχρονα με την Αμερική και με Ελληνικούς υποτίτλους. Το Box Set θα βρίσκεται αποκλειστικά στην υπηρεσία Nova On Demand μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2019.

Πηγή : Like.com.cy/ queen.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *