ΕκδηλώσειςEVENTSΚολοκύθες και Halloween για καλό σκοπό!

Κολοκύθες και Halloween για καλό σκοπό!

Το Cyprus Pumpkin Fest του Nicosia Mall, σε προσκαλεί να παίξεις και να συμβάλεις κι εσύ στην ενίσχυση του Παιδογκολογικού θαλάμου του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Οι κολοκύθες το φθινόπωρο έχουν την τιμητική τους, γι’ αυτό και το Nicosia Mall, σου δίνει όχι μόνο την ευκαιρία να συμμετέχεις σε ένα νέο διαγωνισμό, αλλά και να συμβάλεις στην οικονομική ενίσχυση του Παιδογκολογικού θαλάμου του Μακάριου Νοσοκομείου. Πως; Αγοράζοντας κολοκύθες για το σπίτι αλλά και μαντεύοντας το βάρος της κεντρικής κολοκύθας που θα βρεις σε ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο, έξω από την υπεραγορά Αθηαινήτης, στο αγαπημένο σου εμπορικό κέντρο.

Pumpkin Festr

Το Σπίτι της Κολοκύθας στο Nicosia Mall, σε περιμένει από τις 8:30 το πρωί μέχρι 8:00 το βράδυ. Τη διοργάνωση του Cyprus Pumpkin Fest, πραγματοποιεί η φρουταρία “Steasa Fruit Market” συνεργασία με το Nicosia Mall και την υπεραγορά Αθηαινίτης και διαρκεί μέχρι την 1η Νοεμβρίου.

Kolokythes1

Τα έσοδα από την αγορά των κολοκυθών θα δοθούν στο Παιδοογκολογικό θάλαμο του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό, που πραγματοποιείται μέσα από τη σελίδα του Nicosia Mall στο Facebook και διαρκεί από τις 16/10 μέχρι τις 31/10, θα βρεις στην ιστοσελίδα του Nicosia Mall https://www.nicosiamall.com/cyprus-pumpkin-fest-competition-terms-conditions/

Kolokythes

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS