Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η συνέντευξη που έγινε viral πριν καν κυκλοφορήσει!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η συνέντευξη που έγινε viral πριν καν κυκλοφορήσει!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η συνέντευξη που έγινε viral πριν καν κυκλοφορήσει!

«Τίποτα δεν μου χαρίστηκε» δηλώνει χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η παρουσιάστρια του My Style Rocks μίλησε στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα και απάντησε σε όλους όσοι αμφισβητούν την πορεία της αλλά και στις φήμες που τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πρόταση από την Acun Medya

«Στο παρελθόν ήμουν ιδιαίτερα επιφυλακτική με τους δημοσιογράφους. Πλέον διακωμωδώ τις καταστάσεις που δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα.Πάντα απαντώ μέσα από τη δουλειά μου και τη σιωπή μου όλα αυτά τα χρόνια. Τίποτα δεν μου χαρίστηκε και τίποτα δεν μου ήρθε ουρανοκατέβατο» δήλωσε.

Μάλιστα σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε και στο αν θα είναι εκείνη η παρουσιάστρια του τρίτου κύκλου του My Style Rocks αλλά και του Survivor Πανόραμα, μιας και το όνομά της είχε ακουστεί για το τιμόνι της παρουσίασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στέλιος Κουδουνάρης: Απαντά αν προτιμά τη Σπυροπούλου ή την Αραβανή στο «My Style Rocks»

«Όσον αφορά το Survivor Πανόραμα, δεν ξέρω αν θα ήταν ένα πρόγραμμα που θα μου ταίριαζε. Εξάλλου αυτή την περίοδο παρουσιάζω ένα show που μου αρέσει πάρα πολύ, είναι στο peek του και δεν είναι ωραία να συζητάω για κάτι άλλο πριν ακόμα ολοκληρωθεί η εκπομπή που βρίσκεται στον αέρα. Για μένα είναι σίγουρα η προτεραιότητά μου. Είναι επαγγελματίες και μου έχουν φερθεί άψογα. Από εκεί και πέρα, θα μιλήσω δημόσια μόνο αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη συμφωνία» σχολίασε.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *