Κωνσταντίνος Αργυρός: «Είμαι πάντα κύριος και gentleman με τις γυναίκες»

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Είμαι πάντα κύριος και gentleman με τις γυναίκες»

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Είμαι πάντα κύριος και gentleman με τις γυναίκες»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του και είναι πολύ ευτυχισμένος γι’ αυτό. O ταλαντούχος τραγουδιστής έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Πρίφτη μιλώντας για την καριέρα του, τις συνεργασίες του και τα λάθη του.

Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στην προσωπική του ζωή, στη σχέση του με τις γυναίκες και απαντά αν είναι έτοιμος να ερωτευτεί.

Γυναίκες
«Είμαι πάντα κύριος και gentleman με τις γυναίκες. Ακόμη κι όταν ήμουν πιτσιρικάς και δεν είχα ωριμάσει, ποτέ δεν φέρθηκα άσχημα σε καμία απ’ τις κοπέλες που πέρασαν απ’ τη ζωή μου. Δεν έχω εκμεταλλευτεί τα συναισθήματά τους και δεν έχω φερθεί σκληρά, φροντίζω να είμαι ξεκάθαρος, άλλωστε, θεωρώ τον εαυτό μου “υπηρέτη” των γυναικών».

Έρωτας
«Κωνσταντίνε, θα ερωτευτείς ποτέ;», τον ρωτάω. «Αυτό δεν το προγραμματίζεις αλλά περιμένεις να τύχει. Δεν μένω μεγάλα διαστήματα μόνος μου, ποτέ δεν αποκαλύπτω τις σχέσεις μου και δεν το βγάζω προς τα έξω. Το γεγονός οτι δεν έχει τύχει να το μάθετε, δεν σημαίνει οτι είμαι μόνος. Φροντίζω να προστατεύω την εκάστοτε σύντροφο μου. Θα σου πω κάτι που δεν έχω ξαναπεί. Πριν από δυο χρόνια, όταν κυκλοφόρησε ο προηγούμενος δίσκος μου “Όσα Νιώθω”, ουσιαστικά θυσίασα μία σχέση που είχα εκείνη την περίοδο. Έτρεχα με το promo του δίσκου, με το μαγαζί και τις λοιπές υποχρεώσεις μου και δεν έδωσα το βάρος που έπρεπε στη σχέση μου και κάπως έτσι την “πλήρωσε” η προσωπική μου ζωή. Κάνοντας την αυτοκριτική μου θα μπορούσα να πω οτι μάλλον κάτι δεν κάνω κι εγώ καλά. Θεωρώ πως στο μέλλον θα διαχειριστώ καλύτερα τα πράγματα, αρκεί να το αξίζει και η άλλη πλευρά. Οι σχέσεις βλέπω ότι θέλουν πολλή δουλειά και συμβιβασμούς, δεν είναι εύκολο να κατανοήσει κάποια κοπέλα τη φύση της δικής μου δουλειάς».

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *