CELEBRITIES ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Κωνσταντίνος Αργυρός: Είμαι πολύ ρομαντικός!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Είμαι πολύ ρομαντικός!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του και είναι πολύ ευτυχισμένος γι’ αυτό.

Από τον Αλέξανδρο Πρίφτη

Άγχος
«Όταν ξεκινάω μια νέα δουλειά, όπως τις νυχτερινές εμφανίσεις ή τη διαδικασία δημιουργίας ενός νέου άλμπουμ πάντα έχω άγχος. Όλα είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, θέλω να “πιάσει τόπο” η όλη προσπάθεια κι αυτά που έχω ονειρευτεί. Το άγχος είναι δημιουργικό και δεν αφήνω να με καταβάλει, το κοντρολάρω για να μη φτάσω σε σημείο πανικού. Ζω την κάθε στιγμή, ζω το τώρα, βλέπω τα όνειρά μου να εκπληρώνονται και προσπαθώ να σκέφτομαι πάντα αισιόδοξα».

Βοήθεια
«Βοήθεια θα ζητήσω μόνο απ’ τους πολύ δικούς μου ανθρώπους. Απ’ την οικογένεια μου, τους φίλους μου, τους συνεργάτες μου που έχω εμπιστοσύνη. Οι γονείς μου και τα αδέρφια μου είναι το καταφύγιο μου. Η αγκαλιά της μητέρας μου, αλλά και τα λόγια του πατέρα μου είναι ικανά να εξαλείψουν το κάθε τι που μπορεί να με σκοτεινιάζει».

Γυναίκες
«Είμαι πάντα κύριος και gentleman με τις γυναίκες. Ακόμη κι όταν ήμουν πιτσιρικάς και δεν είχα ωριμάσει, ποτέ δεν φέρθηκα άσχημα σε καμία απ’ τις κοπέλες που πέρασαν απ’ τη ζωή μου. Δεν έχω εκμεταλλευτεί τα συναισθήματά τους και δεν έχω φερθεί σκληρά, φροντίζω να είμαι ξεκάθαρος, άλλωστε, θεωρώ τον εαυτό μου “υπηρέτη” των γυναικών».

Διαγράφω
«Δεν έχει τύχει να διαγράψω κανέναν άνθρωπο από τη ζωή μου. Άτομα που προσπάθησαν να μου κάνουν κακό ή να μου βάλουν κάποια εμπόδια τους έκανα στην άκρη και ίσως τους έχω συγχωρέσει κιόλας. Απομακρύνομαι με τον δικό μου τρόπο, αλλά δεν μου αρέσει η έννοια της διαγραφής. Για να φτάσω σε τέτοιο σημείο πρέπει να έχει συμβεί κάτι άσχημο. Είμαι υπέρ της άποψης να είναι ο άλλος καλά, αλλά μακριά μου».

Έρωτας
«Κωνσταντίνε, θα ερωτευτείς ποτέ;», τον ρωτάω. «Αυτό δεν το προγραμματίζεις αλλά περιμένεις να τύχει. Δεν μένω μεγάλα διαστήματα μόνος μου, ποτέ δεν αποκαλύπτω τις σχέσεις μου και δεν το βγάζω προς τα έξω. Το γεγονός οτι δεν έχει τύχει να το μάθετε, δεν σημαίνει οτι είμαι μόνος. Φροντίζω να προστατεύω την εκάστοτε σύντροφο μου. Θα σου πω κάτι που δεν έχω ξαναπεί. Πριν από δυο χρόνια, όταν κυκλοφόρησε ο προηγούμενος δίσκος μου “Όσα Νιώθω”, ουσιαστικά θυσίασα μία σχέση που είχα εκείνη την περίοδο. Έτρεχα με το promo του δίσκου, με το μαγαζί και τις λοιπές υποχρεώσεις μου και δεν έδωσα το βάρος που έπρεπε στη σχέση μου και κάπως έτσι την “πλήρωσε” η προσωπική μου ζωή. Κάνοντας την αυτοκριτική μου θα μπορούσα να πω οτι μάλλον κάτι δεν κάνω κι εγώ καλά. Θεωρώ πως στο μέλλον θα διαχειριστώ καλύτερα τα πράγματα, αρκεί να το αξίζει και η άλλη πλευρά. Οι σχέσεις βλέπω ότι θέλουν πολλή δουλειά και συμβιβασμούς, δεν είναι εύκολο να κατανοήσει κάποια κοπέλα τη φύση της δικής μου δουλειάς».

Ζημιά
«Μικρός ήμουν το “μαύρο πρόβατο” της οικογένειας. Ο αδερφός μου και η αδερφή μου ήταν πολύ ήρεμες προσωπικότητες ενώ εγώ το άκρως αντίθετο. Ήμουν ο “επαναστάτης” και λίγο “αντιδραστικό στοιχείο” στα πιστεύω και στις ιδέες μου. Θυμάμαι όταν ήμουν σχεδόν 17, πήρα κρυφά το αμάξι του πατέρα μου για να δείξω στους φίλους μου ότι οδηγώ. Το ίδιο βράδυ τράκαρα και έφερα σε δύσκολη θέση τους γονείς μου. Τους εξέθεσα και ένιωσα πολύ άσχημα γι’ αυτό. Καταλαβαίνεις ότι μετά τα άκουσα μαζεμένα».

Ημερήσιο πρόγραμμα
«Αν το προηγούμενο βράδυ δουλεύω θα ξυπνήσω κατά τις τρεις το μεσημέρι περίπου. Επειδή μένω μόνος μου θα φτιάξω καφέ, θα μιλήσω με τους γονείς μου και στη συνέχεια με τους συνεργάτες μου για τις υποχρεώσεις που υπάρχουν, θα βρω χρόνο για γυμναστήριο οπωσδήποτε, ενώ ανάλογα με τη διάθεση μου ίσως μαγειρέψω και κάτι. Μου αρέσει πολύ το σινεμά, βλέπω πολλές ταινίες με φίλους. Αυτό που με χαλαρώνει και περνάω αρκετές ώρες της ημέρας είναι το πιάνο. Αυτά συμβαίνουν όταν είμαι σε μια χαλαρή φάση, αν είμαι σε περίοδο προβών, στούντιο κτλ, όλα αλλάζουν. Φροντίζω, όμως, να βρίσκω χρόνο για τον Κωνσταντίνο. Είμαι σπιτόγατος!».

Θαυμάστριες
«Υπάρχει μια σχέση αγάπης και αλληλοσεβασμού! Πλέον, με τα social media, υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας με όλο τον κόσμο που σε ακολουθεί και θέλει να έρθει σε επικοινωνία μαζί σου. Εγώ πάντα είχα και θα έχω άψογες σχέσεις με τις θαυμάστριες και τους θαυμαστές μου. Τους βλέπω σαν τα φιλαράκια μου. Αρκεί να σου πω οτι έχω γίνει πολλές φορές ο ψυχολόγος σε πολλούς από αυτούς. Ακούω και αφουγκράζομαι τα προβλήματα τους όταν κάποιος έρθει να μου μιλήσει και μου ζητήσει τη γνώμη μου, είτε είναι άνδρας είτε είναι γυναίκα. Έχουν τύχει περιστατικά που με έχουν φέρει σε δύσκολη θέση, φροντίζω όμως να τα αντιμετωπίζω με χιούμορ και πολλή ευγένεια. Απαντάω στα μηνύματα τους στα social media, αλλά πάντα με μέτρο ώστε να μην μπορεί να ξεφύγει η συζήτηση και επειδή θα με ρωτήσεις, όχι, δεν θα έβγαινα εύκολα έξω ραντεβού με κάποια. Είναι λεπτό θέμα αυτό».

Ισορροπία
«Εμείς οι καλλιτέχνες δεν φημιζόμαστε για την ισορροπία μας. Έχουμε ανασφάλειες, άγχη, σήμερα ξυπνάμε έτσι, αύριο αλλιώς. Ωστόσο, ισορροπία βρίσκω μέσα από τη δουλειά μου και τις συζητήσεις με τους δικούς μου ανθρώπους, αλλιώς θα χαθεί η μπάλα».

Καριέρα
«Μου αρέσει πολύ η λέξη “πορεία” και όχι τόσο η λέξη “καριέρα”. Εγώ νιώθω οτι ακόμη δεν έχω καταφέρει τίποτα, καθημερινά νιώθω ότι τώρα ξεκινάω και συνεχίζω να ονειρεύομαι κι αυτό με κρατάει προσγειωμένο. Όπως σου είπα νωρίτερα έχω δουλέψει πολύ σκληρά και πάντα κοίταζα πώς θα γίνω καλύτερος στη δουλειά μου. Δεν ξύπνησα ένα πρωί και είπα “πρέπει να γίνω γνωστός ή το πρώτο όνομα”. Έκανα και συνεχίζω να κάνω σταθερά βήματα, ένα-ένα τη φορά. Σε όλη αυτή την προσπάθεια είχα και έχω εξαιρετικούς συνεργάτες δίπλα μου. Στην εκάστοτε πορεία ενός ανθρώπου, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και για την άνοδο αλλά και για την πτώση, είναι όλα στο πρόγραμμα. Δεν είναι σίγουρα ευχάριστη η “πτώση”, αλλά είναι η φυσική εξέλιξη την οποία όλοι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στη ζωή μας».

Λάθος
«Δεν μετανιώνω ποτέ για τα λάθη μου. Αν κάνω κάτι και αποδειχτεί λάθος, αυτομάτως αυτό με βγάζει σε ένα νέο μονοπάτι που δεν είχα πάει και μαθαίνω κάτι καινούριο. Αν δεν το είχα κάνει, δεν θα είχα μάθει. Επομένως, αποδέχομαι τα λάθη μου και δεν μετανιώνω, εκτός από σήμερα που ναι, έκανα ένα λάθος και το μετάνιωσα. Ξεχάστηκα και δεν πήρα τηλέφωνο τους γονείς μου».

Ματαιοδοξία
«Δεν είμαι από τη φύση μου ματαιόδοξος ως άνθρωπος, όμως, όταν ήρθε στο ξεκίνημα η αναγνωρισιμότητα ξαφνιάστηκα. Ίσως να ξέφυγα κάποια στιγμή, είχα όμως γερές βάσεις και αρχές απ’ την οικογένεια μου και τον τρόπο που μεγάλωσα, καθώς και συνεργάτες που με προσγείωσαν αμέσως. Ίσως είναι ανθρώπινο και σε όλους κάποια στιγμή μπορεί να συμβεί αυτό που κρύβεται πίσω από το ρήμα “ξεφεύγω”, νιώθω όμως πολύ τυχερός που δεν την πάτησα γιατί μετά θα έσπαγα τα μούτρα μου. Δεν ψωνίστηκα ποτέ γιατί κυνηγάω την εξέλιξη, όσο κυνηγάς κάτι δεν πρόκειται να ψωνιστείς ποτέ!».

Νύχτα
«Από πιτσιρικάς μου άρεσε η νύχτα. Κοιμόμουν πρωινές ώρες γιατί μου άρεσε και η φασαρία αλλά και η ηρεμία της νύχτας. Υπάρχει αυτή η φήμη ότι τη νύχτα υπάρχουν πολλά μείον, ουσίες, αλκοόλ και κρεπάλες, είναι στο χέρι σου όμως να μείνεις ένας απλός θεατής σε όλα αυτά! Δεν επηρεάζομαι και μένω μακρυά από αυτά, ζω στον δίκο μου κόσμο και δεν επηρεάζομαι, γιατί ποτέ μου δεν θέλησα να επηρεαστώ. Ποτέ μου δεν κινδύνευσα! Τη νύχτα έχω γνωρίσει ανθρώπους που παλεύουν για να μεγαλώσουν οικογένειες, δουλεύουν την ημέρα και τη νύχτα για να μη λείψει τίποτα στην οικογένειά τους και τους θαυμάζω γι’ αυτό!».

Ξημερώματα
«Μπορεί να είναι η ώρα που κοιμάμαι, παράλληλα όμως είναι και μια λέξη που σηματοδοτεί ένα απ’ τα τραγούδια μου που ο κόσμος το αγάπησε και το ανέδειξε ως μεγάλη επιτυχία και οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ γι’ αυτό! Είναι ένα από τα τραγούδια που μου άρεσε πολύ απ’ την πρώτη στιγμή που το άκουσα, αν και για να είμαι ειλικρινής δεν είχα πιστέψει οτι θα έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία. Χαίρομαι που ο κόσμος το αγάπησε και ευχαριστώ πολύ τον Πέτρο Ιακωβίδη που το έγραψε καθώς και τον Γιάννη Δημολίτσα που το σκηνοθέτησε. Απόλαυσα πάρα πολύ τα γυρίσματα του βίντεοκλιπ που έγιναν στην ιδιαίτερη πατρίδα μου τη Λευκάδα».

Οικογένεια
«Είναι κάτι που το θέλω πολύ! Αν βρω την κατάλληλη σύντροφο, θα κάνω το βήμα. Είναι ευλογία για μένα το να κάνεις παιδιά και να δημιουργείς τη δική σου οικογένεια. Είμαι υπέρ της ισότητας και του σεβασμού με το γυναικείο φύλλο. Δεν θα ήθελα να δουλεύω εγώ και η γυναίκα μου να είναι όλη μέρα σε ένα σπίτι, να μαγειρεύει και να μεγαλώνει τα παιδιά. Θέλω να εξελίσσομαι μαζί με τον άνθρωπό μου».

Προβλήματα
«Ποιος δεν έχει προβλήματα στη περίοδο που ζούμε; Όλοι έχουμε προβλήματα, το θέμα είναι να μπορούμε να τα αντιμετωπίζουμε και να προχωράμε. Κάποιος ίσως εύλογα να αναρωτηθεί και να πει “σιγά τα προβλήματα που έχει ο Αργυρός”, μπορεί να μην αντιμετωπίζω τα ίδια προβλήματα με τον διπλανό μου αλλά ο καθένας έχει και τα δικά του θέματα. Κανείς δεν ξέρει τι επικρατεί στο σπίτι του καθενός και τι άγχος μπορεί να κρύβεται πίσω από τον καθένα μας».

Ρομαντισμός
«Είμαι πολύ ρομαντικός απλά δεν το εξωτερικεύω εύκολα. Συνήθως το ζω μόνος μου κι αν το εκφράσω θα είναι μετρημένες οι στιγμές έως και σπάνιες. Δεν πιστεύω στο “για πάντα μαζί”, γιατί δεν το βλέπω γύρω μου να συμβαίνει. Σήμερα οι σχέσεις καταρρέουν πολύ εύκολα όπως όλοι βλέπουμε. Ωστόσο, θα ήθελα να ζήσω το “για πάντα” με μία γυναίκα, να δημιουργήσουμε μαζί και να συμπορευθούμε. Μακάρι να είμαι τόσο τυχερός!».

Συνεργασία
«Το όνειρό μου είναι να συνεργαστώ με πολλούς καλλιτέχνες, ένας από αυτούς είναι ο Γιάννης Πάριος. Τον λατρεύω και τον θαυμάζω πολύ για όλη την πορεία του! Από την άλλη πλευρά, όμως, κάποια στιγμή θέλω να ασχοληθώ και με το σινεμά. Μου έγιναν και πρόσφατα προτάσεις για να παίξω σε ταινία αλλά και σε μιούζικαλ, αλλά δεν νιώθω έτοιμος. “Δυο καρπούζια σε μία μασχάλη δεν κρατιούνται”, λέει ο λαός και έχει δίκιο. Αν προκύψει στο μέλλον θα το κάνω και θα αφοσιωθώ σε αυτό ώστε να είναι εξαιρετικό το αποτέλεσμα. Είμαι τελειομανής και θέλω κάποια στιγμή να κάνω και αυτό το βήμα».

Το κάτι παραπάνω
«Για μένα αυτός είναι ο καλύτερος δίσκος που έχω κάνει ως τώρα. Είναι αυτό το κάτι παραπάνω που λέει και ο τίτλος. Το “Τι να το κάνω” είναι ένα απ’ τα τραγούδια που ανατριχιάζω όταν το τραγουδάω στο Fantasia! Αυτή η δουλειά έχει κάτι παραπάνω από τις προηγούμενες, υπό την έννοια ότι είμαστε όλοι πιο ώριμοι και πιο δημιουργικοί. Δουλέψαμε πολύ, κοπιάσαμε γι’ αυτό το cd και βλέπω ότι ο κόσμος το αντιλαμβάνεται και το ανταποδίδει με την αγάπη του».

Υπόσχεση
«Όταν δίνω τον λόγο μου δεν θα τον αθετήσω ποτέ! Δεν είναι πάντα εύκολο λόγω δουλειάς να τα προλάβω όλα, όμως, προσπαθώ. Να, προχθές, με πήρε τηλέφωνο το βαφτιστήρι μου και του υποσχέθηκα να πάω στα Χανιά να τον δω και να του πάω δώρα. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρω!».

Φοβίες
«Έχω πολλές, κι όσο περνούν τα χρόνια φοβάμαι ακόμη περισσότερο. Όχι για μένα αλλά για τους δικούς μου ανθρώπους. Φοβάμαι την απώλεια και τις αρρώστιες. Αν μπω σε αυτό το τριπάκι θα “τρελαθώ”, οπότε παίρνω δύναμη μέσα από την πίστη μου στον Θεό και τις ξεπερνάω».

Χρήματα
«Πότε μου δεν είχα καλή σχέση με τα χρήματα. Μεγάλωσα σε μια φυσιολογική οικογένεια που φρόντιζε να μη μας λείψει τίποτα και να ζούμε αξιοπρεπώς. Όταν έφυγα εκτός Αθήνας για σπουδές ή για δουλειά, τα χρήματα που έπαιρνα ήταν ελάχιστα οπότε μοιραζόμασταν πράγματα με τους φίλους μου και το διακωμωδούσαμε. Εκτιμώ τα χρήματα, αλλά ως μέσο για να περνάς καλά. Δεν υπήρξα ποτέ “σκλάβος του χρήματος”, δεν έκανα ποτέ τη μεγάλη ζωή, μένω σε ένα απλό σπίτι, εργένικο, έχω ένα αυτοκίνητο κι αυτό είναι όλο».

Ψέματα
«Συγχωρώ τα πάντα στους άλλους, ακόμα κι όταν μου λένε ψέματα. Αποφεύγω να λέω, γιατί όταν αποκαλύπτονται γίνεσαι ρεζίλι. Από την άλλη επειδή δεν μπορώ να κρυφτώ εύκολα, αν σου πω κάποιο ψέμα θα με καταλάβεις αμέσως γιατί νιώθω άβολα και κοκκινίζω! Δεν τα πάνω καλά με το ψέμα».

Ωραίος
«Υπάρχουν μέρες που αισθάνομαι ωραίος και πολύ καλά με τον εαυτό μου. Άλλες πάλι όχι. Μην τρελαθούμε, δεν είμαι ο ωραιότερος όλων! Μου αρέσει να κάνω πράγματα για τον εαυτό μου και φροντίζω την εμφάνιση μου, γυμνάζομαι αρκετά, κάνω διατροφή και κοιμάμαι καλά. Δεν “επενδύω” στην εξωτερική μου εμφάνιση. Άλλωστε, ο χρόνος αλλάζει τα πάντα και είναι ανώφελο. Νιώθω καλά μέσα μου και αυτό ίσως βγαίνει προς τα έξω».

Grooming: Φωτεινή Κωνσταντέλου
Επιμέλεια-styling: Έλενα Βαζούρα

ΣΧΕΤΙΚΑ

Αυτή είναι η τσάντα που κάνει δυναμικό come back και θα βολέψει κάθε γυναίκα

Πολλοί άντρες αναρωτιούνται τι μπορεί να έχει μέσα μία γυναικεία τσάντα, μιας και οι περισσότερες από εμάς, κουβαλάμε μαζί μας τα πάντα! Τυχερές λοιπόν...

Μαγνήτισε τα βλέμματα η Ιωάννα Μπέλλα: Χέρι – χέρι με τον κύπριο σύντροφό της στην Μύκονο

Full in love το όμορφο μοντέλο περπατάει με τον σύντροφό της στα στενά της Μυκόνου Στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου θεάθηκε να απολαμβάνει τις βόλτες...

Hair hack: Δοκίμασε να βάλεις τη μάσκα με αυτόν τον έξυπνο τρόπο

Έχουμε δει αρκετά έξυπνα hair hacks που μας βρήκαν λύσεις σε διάφορες καταστάσεις και μας έλυσαν τα χέρια πολλές φορές, έτσι λοιπόν σήμερα θα...

Φέτος το καλοκαίρι, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Πάφο

Μια πόλη κουκλίστικη για τους λόγους που σας παραθέτουμε πιο κάτω, και για άλλους τόσους, για τους οποίους απλά δεν έχουμε χώρο...

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 15 Ιουλίου

Κριός Η σημερινή ημέρα σου δίνει πρόσφορο έδαφος για να βάλεις σε μια σειρά ζητήματα τις καθημερινότητας, αλλά και να αποκομίσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα...

Τρυπώσαμε στην φωτογράφιση της Άντρεας Κυριάκου για το νέο τεύχος του Omikron

ΑΝΤΡΕΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ OMIKRON Φορώντας υπέροχες καλοκαιρινές δημιουργίες Intimissimi, Falconeri και Calzedonia, η Άντρεα Κυριάκου φωτογραφήθηκε από...

LIKE NEWS

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 16 Ιουλίου

ΚριόςΗ σημερινή ημέρα έχει πολλές ευκαιρίες για σένα, αλλά και δυνατότητες ανάπτυξης μέσα από τις επαφές και τις συζητήσεις που κάνεις. Έτσι,...

Με φουλ καλοκαιρινή διάθεση ο Σταυρής Γεωργίου οδηγεί τζετ σκι σε παραλία της Λάρνακας (βίντεο)

Hμέρα χαλάρωσης φαίνεται ότι ήταν η χθεσινή για τον Σταυρή Γεωργίου, τον κύπριο μάγειρα που έκανε περήφανη την Κύπρο αφού κατάφερε να κατακτήσει τη...

Δρ. Άγγελος Καρατζιάς – Έναρξη συνεργασίας στην Πάφο

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός αισθητικής και αποκατάστασης Δρ. Άγγελος Καρατζιάς, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το BodyTec...

Πρόταση για την Eurovision δέχθηκε η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιάρχος

Την αποκάλυψη έκανε ο πατέρας της τραγουδίστριας Λευτέρης Πανταζής Μια αποκάλυψη όσον αφορά την κόρη του έκανε ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος σχολίασε την συμμετοχή...

«Πόσο είμαι; Όσο νιώθω!», με τη νέα σειρά bioten HYALURONIC GOLD

30 εκατομμύρια μικροκάψουλες Υαλουρονικού Οξέος & Χρυσές Πρωτεΐνες αρκούν ώστε κάθε γυναίκα να φαίνεται όσο νιώθει «Πόσο είσαι;»

Ζήσε το καλοκαίρι σου ασφαλώς… με Carroten

To Carroten, το Νο. 1 αντηλιακό στην Ελλάδα & Kύπρο, επιστρέφει και φέτος για να φροντίσει να παραμείνουμε,...

Το ξενοδοχείο που αγαπήθηκε από όλους σας περιμένει αυτό το καλοκαίρι

Η ώρα των διακοπών έχει φθάσει. Η αναμονή για την καλοκαιρινή σεζόν έφτασε στο τέλος της και ήδη...

Η εξευτελιστική φωτογραφία που «καίει» τον Τζόνι Ντεπ στο δικαστήριο

Ο Τζόνι Ντεπ αποκάλυψε μάλιστα ότι έχει χάσει όλη την περιουσία του και χρωστάει 100 εκατ. δολάρια σε φόρους. Στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου συνεχίζεται...

Hair hack: Δοκίμασε να βάλεις τη μάσκα με αυτόν τον έξυπνο τρόπο

Έχουμε δει αρκετά έξυπνα hair hacks που μας βρήκαν λύσεις σε διάφορες καταστάσεις και μας έλυσαν τα χέρια πολλές φορές, έτσι λοιπόν σήμερα θα...

Μαγνήτισε τα βλέμματα η Ιωάννα Μπέλλα: Χέρι – χέρι με τον κύπριο σύντροφό της στην Μύκονο

Full in love το όμορφο μοντέλο περπατάει με τον σύντροφό της στα στενά της Μυκόνου Στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου θεάθηκε να απολαμβάνει τις βόλτες...

Αυτή είναι η τσάντα που κάνει δυναμικό come back και θα βολέψει κάθε γυναίκα

Πολλοί άντρες αναρωτιούνται τι μπορεί να έχει μέσα μία γυναικεία τσάντα, μιας και οι περισσότερες από εμάς, κουβαλάμε μαζί μας τα πάντα! Τυχερές λοιπόν...

The place to be: Το νέο Kypwell Flagship Wellness & Spa Studio για μια ολιστική εμπειρία ευεξίας

Μια επίσκεψη στην κοσμοπολίτικη Λεμεσό επιβάλλεται για πολλούς λόγους. Τώρα έχεις ακόμη έναν επιπρόσθετο, το Kypwell Flagship Wellness & Spa Studio. Ένας χώρος ευεξίας το...

Βίκυ Καγιά: Όσα αποκαλύπτει για το GNTM και τη σχέση της με την Ζενεβίεβ

Ο νέος κύκλος του GNTM πολύ σύντομα θα αρχίσει και οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Η Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα για...

Νάγια Ριβέρα: Το βίντεο με τον γιο της που «ραγίζει καρδιές» και τι έδειξε η νεκροψία

To ανατριχιαστικό βίντεο και τα ευρήματα της νεκροψίας Ραγίζει καρδιές το βίντεο της ηθοποιού με τον 4χρονο γιο της, το οποίο ανέβασε στα social media...

O καβγάς που δεν είδαμε ποτέ στο GNTM: «Την πρόσβαλε πολύ άσχημα και της όρμηξε»

Δούλευε ως δημοσιογράφος, μετά δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι μόδας και διαπίστωσε ότι δεν ταίριαζε εκεί. Ο λόγος για την Μαρίνα Γρηγορίου, την οποία γνωρίσαμε μέσα...

Ένα βήμα πριν τον γάμο η Φαίη Σκορδά;

Στα καλύτερα της φαίνεται ότι είναι η Φαίη Σκορδά έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της Νίκο Ηλιόπουλο. Το ζευγάρι διανύει την καλύτερη περίοδο...

Burger King

Από το 1954, το Burger King επενδύει στην υψηλή ποιότητα και την αληθινή γεύση, προσφέροντας ποικιλία επιλογών που ικανοποιούν όλα τα γούστα. Αναμφισβήτητα όμως,...

Ακούστε το “Donda”, το νέο τραγούδι του Kanye West αφιερωμένο στη μητέρα του

«Στη μνήμη της απίστευτης μητέρας μου στα γενέθλιά της» Ο Kanye West κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι, το “Donda”, κομμάτι που πήρε το όνομά του από...

Έλενα Τσαγκρινού – «Amore»: Το νέο της hit και το γεμάτο αισθησιασμό video!

Η Έλενα Τσαγκρινού παρουσιάζει το νέο της hit single, που κυκλοφορεί από την Panik Records και αυτό το καλοκαίρι όλοι έχουμε… «Amore»! Συνεχίζοντας την επιτυχημένη...

Κυριάκος Φώκου: Αναδρομή στο παρελθόν

Η δημιουργική ταβέρνα «Το Πατρικόν» στο χωριό Τερσεφάνου κλείνει 8 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει ένα μενού-αναδρομή στα πιο δημοφιλή πιάτα από όλα τα...