Κωνσταντίνος Αργυρός: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες με τη νέα του σύντροφο! (εικόνες)

Κωνσταντίνος Αργυρός: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες με τη νέα του σύντροφο! (εικόνες)

Κωνσταντίνος Αργυρός: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες με τη νέα του σύντροφο! (εικόνες)
Φωτογραφία: Παύλος Καραμπάτσης, Γιώργος Ξενάκης. Πορτρέρα: Γιώργος Καπλανίδης, Ρούλα Ρέβη.

Της Μαρένας Καδιγιαννοπούλου

Είναι νέοι, όμορφοι, ταλαντούχοι και ο καθένας έχει ξεχωρίσει στον επαγγελματικό του χώρο. Ο λόγος για τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό και το μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η σχέση των οποίων μετράει μόλις λίγες εβδομάδες.

Οι δύο νέοι γεύονται τις πρώτες στιγμές ενός έρωτα που μόλις έχει γεννηθεί και, όπως είναι φυσικό, θέλουν να τις κρατήσουν αποκλειστικά και μόνο για εκείνους.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αν και βρίσκεται πολλά χρόνια στη μουσική σκηνή, ποτέ δε μίλησε για την προσωπική του ζωή ούτε θέλησε να δημοσιοποιήσει κάποια σχέση του, ενώ, όταν αυτό συνέβη, σίγουρα δεν ήταν με τη σύμφωνη γνώμη του.

Τα δεκατρία χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο μόνο δύο σχέσεις του έχουμε γνωρίσει μέσω του φωτογραφικού φακού, με τη ραδιοφωνική παραγωγό Ράνια Κωστάκη –η οποία μάλιστα έχει μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτή την περίοδο της ζωής της– και με την Κατρίνα Τσάνταλη.

Την ίδια τακτική ακολουθεί και τώρα που σχετίζεται με το πανέμορφο μοντέλο. Να σημειώσουμε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάνει διεθνή καριέρα, ζώντας τα τελευταία χρόνια σχεδόν μόνιμα στη Νέα Υόρκη –όπου και σύντομα θα επιστρέψει–, τρέχοντας καθημερινά σε casting για φωτογραφίσεις, fashion shows και διαφημιστικά. Έχει γίνει γνωστό, δε, πως κάθε φορά που τελειώνει μια δουλειά, το πρακτορείο της λαμβάνει μηνύματα ότι πρόκειται για μια κοπέλα εξαιρετικά εργατική, ευγενική και πολύ καλό παιδί. Μια τέτοια γυναίκα, όπως είναι αναμενόμενο, μπορεί να προσελκύσει έναν εξίσου επιτυχημένο και δραστήριο άντρα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Hello, λοιπόν, το ζευγάρι διανύει την πιο όμορφη περίοδο της σχέσης του, κυκλοφορώντας με άνεση στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Κολωνάκι, όπου βρίσκεται η κατοικία του Κωνσταντίνου Αργυρού. Στον ελεύθερο χρόνο τους επιδιώκουν να συναντούν αγαπημένους τους φίλους, με τους οποίους μοιράζονται το όμορφο συναίσθημα που αισθάνονται ο ένας για τον άλλον. Πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου έξω από εστιατόριο της Γλυφάδας, όπου και δείπνησαν με την παρέα του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ.

Πηγή : Περιοδικό Hello!, τ. 165

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *