ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZΚωνσταντίνος Χριστοφόρου για Γιώργο Θεοφάνους: «Ποσώς με ενδιαφέρει η άποψή του»

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για Γιώργο Θεοφάνους: «Ποσώς με ενδιαφέρει η άποψή του»

Μαίνεται η κόντρα μεταξύ τους.

Τα «βέλη» του κατά του Γιώργου Θεοφάνους έριξε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου σε μία κόντρα που όπως φαίνεται δεν έχει τέλος. Συγκεκριμένα καθώς έκανε δηλώσεις στις κάμερες οι δημοσιογράφοι ενημέρωσαν τον τραγουδιστή πως ο γνωστός δημιουργός δήλωσε ότι το συγκρότημα ΟΝΕ ήταν ένα γκρουπ περιορισμένων δυνατοτήτων.

Έτσι ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου έδωσε μία πολύ αιχμηρή απάντηση στον κύπριο μουσικοσυνθέτη:

«Θα ασχοληθώ με τη γνώμη του Γιώργου Θεοφάνους αν οι ONE που αυτός διάλεξε, είναι περιορισμένων δυνατοτήτων; Όχι, δε θα το κάνω. Νομίζω είναι μόνος του εναντίον εκατομμυρίων που έκαναν τους ONE τόσο δημοφιλής και ακόμα τους αγαπάνε. Ποσώς με ενδιαφέρει η άποψή του. Το θεωρώ πολύ άστοχο και αν κρίνω από μένα, δεν είμαι περιορισμένων δυνατοτήτων ούτε κανένα από τα παιδιά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Γιατί να επικοινωνήσω μαζί του; Θα πάρω κάποια άδεια ή είναι ο Άρειος Πάγος και θα δώσει κάποια απόφαση; Θα πω ότι ο Γιώργος Θεοφάνους έχει επιλεκτική μνήμη και να κάτσει να τα θυμηθεί καλά. Αν τα πω εγώ πως ήταν τα πράγματα τότε θα μπει η αλήθεια στη θέση της αλλά βαριέμαι. Σιγά μη με παρότρυνε ο Γιώργος Θεοφάνους να κάνω σόλο καριέρα και σιγά μην έκανα σόλο καριέρα αν εξαρτιόμουν από τον Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος δούλεψε μαζί μου πριν από τρία χρόνια και μάλιστα πολύ επιτυχημένα».

Ξέσπασε και για την Eurovision

Ο τραγουιδιστής σχολίασε για τον ηλικιακό ρατσισμό στην Eurovsion ότι: «Στην Ελλάδα υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός για τη Eurovision. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ γι’ αυτό. Σε καμία χώρα της Ευρώπης όποιος αντέχει και μπορεί να πάει του επιτρέπεται, στην Ελλάδα όχι. Αυτός ο ηλικιακός ιός έχει πιάσει και την ΕΡΤ» δήλωσε φανερά ενοχλημένος.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS