Κωνσταντίνος Βασάλος: Το «Survivor» τον άφησε… μισό

Κωνσταντίνος Βασάλος: Το «Survivor» τον άφησε… μισό

Κωνσταντίνος Βασάλος: Το «Survivor» τον άφησε… μισό

Ένας άλλος άνθρωπος έγινε στον Άγιο Δομίνικο ο Κωνσταντίνος Βασάλος μέσα στους λίγους μήνες παραμονής του εκεί λόγω «Survivor».

Η καθημερινότητα του 27χρονου Κωνσταντίνου Βασάλου πριν μπει στο «Survivor» ήταν στο μεγαλύτερο μέρος της αφιερωμένη στη σκληρή προπόνηση γι’αυτό και το σώμα του κατάφερε να τον αναδείξει νικητή σε πολλούς αγώνες bodybuilding σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Personal trainer, ναυαγοσώστης, πρωταθλητής στο bodybuilding. Εφτά χρόνια ενασχόλησης με το άθλημα, δεν είναι λίγα. Κατανάλωνε ημερησίως 4.000 θερμίδες και από την αρχή της παραμονής του στο «Survivor», οι θερμίδες μειώθηκαν στις 400.

Γι’ αυτό και σήμερα η εικόνα του μοιάζει εντελώς διαφορετική. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο 22ο Πανελλήνιο Κύπελλο της ΕΟΣΔ στην κατηγορία Men’s Physique +178 cm, ενώ στο IFBB Diamond Cup κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην ίδια κατηγορία.

Η συμμετοχή του στο reality παιχνίδι τον έκανε ευρύτερα γνωστό στο κοινό, καταφέρνοντας να κερδίσει την συμπάθειά του και τη στήριξή του.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του μεγάλου επάθλου του παιχνιδιού και η γοητευτική παρουσία του έχει κατακτήσει το γυναικείο κοινό.

Μάλιστα στο πάρτι για την ελληνοτουρκική φιλία, η πυγμάχος Sabriye Sengul δήλωσε ερωτευμένη μαζί του.

Γιώργος ή Κωνσταντίνος;!;!;

Publié par Κωνσταντίνος Βασάλος Survivor Greece sur dimanche 30 avril 2017

Πηγή : bovary.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *