Κόρη γνωστού ηθοποιού κόπηκε στο Voice (βίντεο)

Κόρη γνωστού ηθοποιού κόπηκε στο Voice (βίντεο)

Κόρη γνωστού ηθοποιού κόπηκε στο Voice (βίντεο)

Άλλο ένα blind aydition ολοκληρώθηκε την Τετάρτη το βράδυ με αρκετούς διαγωνιζόμενους να ξετυλίγουν το ταλέντο τους στη μουσική.

Στη σκηνή του The Voice βγήκε η 23χρονη Μαρίλια Μητρούση, κόρη του γνωστού ηθοποιού Μιχάλη Μητρούση, και τραγούδησε το το «Σίδερο με ατμό» της Άλκηστη Πρωτοψάλτη. Όση ώρα τραγουδούσε η διαγωνιζόμενη ο πατέρας της ο οποίος βρισκόταν στο family room με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Κανείς ωστόσο από τους coaches ωστόσο δεν γύρισε την καρέκλα του ώστε να της δώσει τη δυνατότητα να μπει στο The Voice. Οι coaches την επαίνεσαν για την ερμηνεία της, ωστόσο επισήμαναν πως οι αστάθειες ήταν πολλές.

«Το’χεις βρε παιδάκι μου. Λίγη αστάθεια υπήρχε. Αρκετούτσικη δηλαδή, αλλά το λέει η ψυχούλα σου», είπε ο Σάκης που λίγο αργότερα της ζήτησε μια αγκαλιά.

«Η φωνή σου θυμίζει μεγαλύτερο σε ηλικία άνθρωπο και περιμένεις και από την επιλογή του τραγουδιού να δεις κάποιον μεγαλύτερο. Για τα 23 σου πιστεύω ότι στα 24 θα είσαι τέλεια και θα έρθεις και θα μας το πεις», σχολίασε ο Πάνος Μουζουράκης, ενώ λίγες στιγμές αργότερα ο Γιώργος Καπουτζίδης τους σύστησε ξανά την Μαρίλια…

«Τώρα που σας βλέπω καταλαβαίνω γιατί έχει αυτή την αρετή», είπε ο Κωστής Μαραβέγιας στον Μιχάλη Μητρούση. «Το τραγούδι το ερμήνευσε, δεν το τραγούδησε. Τα πιο πολλά παιδιά έρχονται και τραγουδάνε. Η Μαρίλια το ερμήνευσε. Είναι πάρα πολύ εκφραστική. Έχει πάρει δάνεια από εσάς, γιατί εδώ σίγουρα έχει να κάνει με υποκριτική ικανότητα», ανέφερε ο coach.

«Αχγώθηκα πάρα πολύ. Είναι πάρα πολύ τρομακτικό αυτό το πράγμα» σχολίασε η υποψήφια πηγαίνοντας στα παρασκήνια. «Αφού έπνιξε τη φωνή της», σχολίασε ο Μιχάλης Μητρούσης, ο οποίος ήταν υποστηρικτικός στην προσπάθεια της κόρης του.

Δείτε το video:

Πηγή : Like.com.cy/ zappit.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *