Κώστας Λεφάκης: Πώς θα είναι το 2018 για τους Ζυγούς;

Κώστας Λεφάκης: Πώς θα είναι το 2018 για τους Ζυγούς;

Κώστας Λεφάκης: Πώς θα είναι το 2018 για τους Ζυγούς;

Ζυγός
Αγώνες και επιτεύγματα
Το 2018 είναι η χρονιά που απαλλάσσεστε από την αντίθεση του Ουρανού, που τα τελευταία επτά χρόνια από το ζώδιο του Κριού σας ταλαιπώρησε ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων και σας εμπόδισε να φτάσετε στους στόχους σας. Τώρα, θα υποχρεωθείτε να ξεκαθαρίσετε ό,τι δεν αντέχει και να αποστασιοποιηθείτε από ότι και όποιον δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές σας ανάγκες.
Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, σας υποχρεώνουν να αλλάξετε τις συνθήκες στους βασικούς τομείς της ζωής σας, να προβείτε σε εκκαθαριστικές ενέργειες διάφορων κατάλοιπων και σας παροτρύνουν να οριστικοποιήσετε τις προσδοκίες σας από τους ανθρώπους που αγαπάτε. Αργά ή γρήγορα θα συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να κάνετε σταθερές βάσεις για την καινούρια περίοδο που ξεκινά φέτος.
Οι περίοδοι των εκλείψεων φέρνουν δυσκολίες και εντοπίζουν τις περισσότερες από αυτές στο επιχειρηματικό και στο αισθηματικό περιβάλλον. Οι δύσκολοι μήνες είναι ο Φεβρουάριος, ο Ιούλιος και ο Αύγουστος, στη διάρκεια των οποίων θα αγωνιστείτε για να δικαιωθείτε. Διεκδικείστε τα δικαιώματά σας χωρίς εμμονές και παρασκηνιακές ενέργειες, παραμείνετε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες δουλέψτε σκληρά και μην αφήνετε στην τύχη και στα χέρια τρίτων την ασφάλεια των συμφερόντων σας. Ο Δίας στον Σκορπιό υπόσχεται βελτιώσεις στα οικονομικά ή μεγαλύτερη κατανόηση από τους δανειστές σας. Στα αισθηματικά σας δεν θα λείψουν οι διακυμάνσεις, αλλά λίγο πολύ θα ξέρετε τι μπορείτε να έχετε και τι είναι ανέφικτο για να κατακτηθεί. Όσοι αντιμετωπίζετε οικογενειακά προβλήματα, προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί και συνεργάσιμοι. Το 2018 φέρνει δύο μεγάλα καλά στη ζωή σας: την απελευθέρωση της καριέρας σας από εμπόδια και αδικίες και την ενίσχυση των οικονομικών σας.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *