Κωστής Μαραβέγιας: Τι λέει για τις εκδηλώσεις αγάπης των γυναικών;

Κωστής Μαραβέγιας: Τι λέει για τις εκδηλώσεις αγάπης των γυναικών;

Κωστής Μαραβέγιας: Τι λέει για τις εκδηλώσεις αγάπης των γυναικών;

Στο περιοδικό «7 μέρες tv» μίλησε ο Κωστής Μαραβέγιας και ανάμεσα σε άλλα σχολίασε τη θραύση που κάνει αυτό το διάστημα, μετά το The Voice, στα social media και ειδικά στο twitter του talent show.

«Ανάμεσα στα tweets που δια-βάζουμε συχνά την ώρα του σόου, είναι και αρκετές προ-τάσεις γάμου! Πώς νιώθετε με αυτές τις εκδηλώσεις αγάπης;» τον ρώτησε ο δημοσιογράφος, με τον coach να απαντά «Είναι οι περίφημες ηλεκτρονικές προτάσεις γάμου. Κρατάνε όσο ένα tweet, αλλά ξεχειλίζουν από τρυφερότητα και μια γλυκιά νοσταλγία για το «για πάντα» κι ας μην είναι αλήθεια»

Ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε επίσης για τη δύναμη της τηλεόρασης και τη δημοτικότητα που πήρε μέσα από την προβολή του στο γυαλί λέγοντας: «Προφανώς ένα παιχνίδι όπως το «Voice» δίνει μια μαζική προβολή στους συμμετέχοντες. Το ζήτημα όμως δεν είναι να είσαι επιφανειακά γνωστός και αναγνωρίσιμος, αλλά να μπορείς να προσφέρεις μέσα από τη μουσική σου θετικά συναισθήματα και συγκίνηση σε αυτούς που έρχονται στις συναυλίες σου ή σε ακούν στο σπίτι, στο αμάξι στο ραδιόφωνο.»

 

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *