Κούλλης Νικολάου: Γι’ αυτό μας κέρδισε ο Alpha

Κούλλης Νικολάου: Γι’ αυτό μας κέρδισε ο Alpha

Κούλλης Νικολάου: Γι’ αυτό μας κέρδισε ο Alpha

Του Κωνσταντίνου Χάμπαλη

Τι τους οδήγησε στο οριστικό διαζύγιο με τον ΑΝΤ1 και ποιοι είναι οι λόγοι που υπέγραψαν με τον Alpha Ελλάδος; Ο Κούλλης Νικολάου, άνοιξε τα χαρτιά του στο περιοδικό Tv Μανία.

«Πραγματικά η κατάσταση ήταν όπως το γκομενικό. Όταν ένας άντρας θέλει πολύ να πολιορκήσει μία γυναίκα, κάνει τα πάντα για να την κατακτήσει. Έτσι ακριβώς ήταν και η περίπτωσή μας με τον Alpha Ελλάδος. Μας πολιόρκησε και τα κατάφερε», ανέφερε ο Κούλλης Νικολάου ρίχνοντας φως σε όλα όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα για την υπογραφή συμβολαίων συνεργασίας με τον Alpha.

Όπως αναφέρει ο ηθοποιός, η κατάσταση κρίθηκε στην εμμονή των ανθρώπων του καναλιού στο να τους κερδίσουν. «Όταν φτάσαμε μετά από συζητήσεις μηνών στην τελική όψη του συμβολαίου, μας έκλεισαν για 12 ώρες σε ένα γραφείο με τους δικηγόρους μας κι έτσι καταλήξαμε σε συμφωνία. Εάν φεύγαμε χωρίς να υπογράψουμε, θα μπορούσε την επόμενη μέρα να μην ήμασταν στον Alpha. Επέμεναν πολύ», λέει.

Ο ηθοποιός τόνισε ακόμη ότι η συγκεκριμένη συνεργασία υπογράφηκε αποκλειστικά με τον Alpha Ελλάδος: «Δεν έχουμε κλείσει καμιά συμφωνία με τον Alpha Κύπρου. Το συμβόλαιό μας δεν έχει να κάνει με το κυπριακό κανάλι παρά μόνο με το ελλαδικό. Όπως ακριβώς ήταν και με το προϊόν “Μπρούσκο”. Δεν είχε να κάνω με τον ΑΝΤ1 Κύπρου αλλά με τον ΑΝΤ1 Ελλάδος γι’ αυτό χαρακτηριζόταν και ως ελληνική και όχι κυπριακή παραγωγή.»

Σε ό,τι αφορά τις φήμες για την υποβολή τεσσάρων παραγωγών ο Κούλλης Νικολάου διευκρίνισε ότι «Με την προοπτική ότι θα μέναμε στον ΑΝΤ1, αναγκαστικά θα έπρεπε να δουλέψουμε πάνω σε τρία ή τέσσερα project γιατί ήταν δύο οι πελάτες. Από τη μία ο ΑΝΤ1 Κύπρου και από την άλλη ο ΑΝΤ1 Ελλάδος. Παρόλο που είναι ο ίδιος σταθμός, πρόκειται όμως για δύο διαφορετικές εταιρίες. Άρα θα ετοιμάζαμε μία καθημερινή σειρά για την Ελλάδα και μία για την Κύπρο και επιπρόσθετα ως εταιρία προτείναμε στην Ελλάδα και μία εβδομαδιαία για την οποία είχαμε ετοιμάσει και πιλότο. Γι’ αυτά τα πρότζεκτ, στην πορεία, επέδειξαν ενδιαφέρον ο Σκάι και Alpha όπως επίσης και άλλοι σταθμοί. Το ενδιαφέρον αυξήθηκε σε σημείο που τελικά μας κέρδισε ο Alpha. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με τα χρήματα. Αντιθέτως τα οικονομικά δεν ήταν ο πρώτιστος στόχος μας. Ξέρουμε σε τι εποχή ζούμε και ποια είναι η πραγματικότητα γύρω μας», είπε.

Διαβάστε παρακάτω όλα όσα δήλωσε στο περιοδικό Tv Μανία ο ηθοποιός και παραγωγός:

Κούλλης Νικολάου: Μιλά για το διαζύγιο με τον ΑΝΤ1 και τη συνεργασία με τον Alpha Ελλάδος

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *