Κούλλης Νικολάου: Μιλά για το διαζύγιο με τον ΑΝΤ1 και τη συνεργασία με τον Alpha Ελλάδος

Κούλλης Νικολάου: Μιλά για το διαζύγιο με τον ΑΝΤ1 και τη συνεργασία με τον Alpha Ελλάδος

Κούλλης Νικολάου: Μιλά για το διαζύγιο με τον ΑΝΤ1 και τη συνεργασία με τον Alpha Ελλάδος

Τι τους οδήγησε στο οριστικό διαζύγιο με τον ΑΝΤ1 και ποιοι είναι οι λόγοι που υπέγραψαν με τον Alpha Ελλάδος; Ο Κούλλης Νικολάου, ανοίγει τα χαρτιά του και ξεκαθαρίζει πολλά…

Από τον Κωνσταντίνο Χάμπαλη

«Μια μεγάλη μετεγγραφή στον Alpha». Έτσι χαρακτήρισε ο Alpha Κύπρου με δελτίο Τύπου τη συνεργασία του με την τρόικα των τηλεοπτικών επιτυχιών τον σκηνοθέτη-ηθοποιό-παραγωγό Αντρέα Γεωργίου, τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου και τον παραγωγό και ηθοποιό Κούλλη Νικολάου. «Πραγματικά η κατάσταση ήταν όπως το γκομενικό. Όταν ένας άντρας θέλει πολύ να πολιορκήσει μία γυναίκα, κάνει τα πάντα για να την κατακτήσει. Έτσι ακριβώς ήταν και η περίπτωσή μας με τον Alpha Ελλάδος. Μας πολιόρκησε και τα κατάφερε», λέει ο Κούλλης Νικολάου ρίχνοντας φως σε όλα όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα για την υπογραφή συμβολαίων συνεργασίας με τον Alpha. Όπως αναφέρει ο ηθοποιός, η κατάσταση κρίθηκε στην εμμονή των ανθρώπων του καναλιού στο να τους κερδίσουν. «Όταν φτάσαμε μετά από συζητήσεις μηνών στην τελική όψη του συμβολαίου, μας έκλεισαν για 12 ώρες σε ένα γραφείο με τους δικηγόρους μας κι έτσι καταλήξαμε σε συμφωνία. Εάν φεύγαμε χωρίς να υπογράψουμε, θα μπορούσε την επόμενη μέρα να μην ήμασταν στον Alpha. Επέμεναν πολύ», λέει.

Οι σχέσεις με τον ΑΝΤ1

Ξεκαθαρίζοντας το τοπίο και τις φήμες για το ρήγμα που δημιουργήθηκε στις σχέσεις τους με τον ΑΝΤ1, ο Κούλλης Νικολάου, διευκρίνισε ότι μετά από τέσσερα δημιουργικά χρόνια, το να αλλάξουν τηλεοπτική στέγη δεν είναι κάτι συγκλονιστικό. «Οι σχέσεις μας με τον ΑΝΤ1 ήταν και είναι άψογες. Η εκτίμηση που φέρουμε τόσο στον ΑΝΤ1 Κύπρου όσο και στον ΑΝΤ1 Ελλάδος είναι τεράστια. Αν με τη μετακίνησή μας δημιουργούμε ένα θέμα οφείλεται σε διαδικασίες και όχι σε μία κατάσταση που θέλαμε να συμβεί», υπογράμμισε.

Τέσσερις παραγωγές
Σε ό,τι αφορά τις φήμες για την υποβολή τεσσάρων παραγωγών ο Κούλλης Νικολάου διευκρίνισε ότι «Με την προοπτική ότι θα μέναμε στονΑΝΤ1, αναγκαστικά θα έπρεπε να δουλέψουμε πάνω σε τρία ή τέσσερα project γιατί ήταν δύο οι πελάτες. Από τη μία ο ΑΝΤ1 Κύπρου και από την άλλη ο ΑΝΤ1 Ελλάδος. Παρόλο που είναι ο ίδιος σταθμός, πρόκειται όμως για δύο διαφορετικές εταιρίες. Άρα θα ετοιμάζαμε μία καθημερινή σειρά για την Ελλάδα και μία για την Κύπρο και επιπρόσθετα ως εταιρία προτείναμε στην Ελλάδα και μία εβδομαδιαία για την οποία είχαμε ετοιμάσει και πιλότο. Γι’ αυτά τα πρότζεκτ, στην πορεία, επέδειξαν ενδιαφέρον ο Σκάι και Alpha όπως επίσης και άλλοι σταθμοί. Το ενδιαφέρον αυξήθηκε σε σημείο που τελικά μας κέρδισε ο Alpha. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με τα χρήματα. Αντιθέτως τα οικονομικά δεν ήταν ο πρώτιστος στόχος μας. Ξέρουμε σε τι εποχή ζούμε και ποια είναι η πραγματικότητα γύρω μας», λέει.

Ελληνικές παραγωγές

Ο ηθοποιός τόνισε ακόμη ότι η συγκεκριμένη συνεργασία υπογράφηκε αποκλειστικά με τον Alpha Ελλάδος. «Δεν έχουμε κλείσει καμιά συμφωνία με τον Alpha Κύπρου. Το συμβόλαιό μας δεν έχει να κάνει με το κυπριακό κανάλι παρά μόνο με το ελλαδικό. Όπως ακριβώς ήταν και με το προϊόν «Μπρούσκο». Δεν είχε να κάνω με τον ΑΝΤ1 Κύπρου αλλά με τον ΑΝΤ1 Ελλάδος γι’ αυτό χαρακτηριζόταν και ως ελληνική και όχι κυπριακή παραγωγή.

Δύο χρόνια συμβόλαιο

Όσον αφορά το συμβόλαιο που υπέγραψαν οι δύο πλευρές, σύμφωνα με την ανακοίνωση του σταθμού είναι διάρκειας δύο χρόνων. «Τα δύο χρόνια είναι η δέσμευσή μας με την προοπτική ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και δεν θα αναζητήσουμε άλλη τηλεοπτική στέγη», τονίζει ο Κούλλης Νικολάου.

Σειρές υψηλών προδιαγραφών

Στο ενδεχόμενο και τρίτης παραγωγής, σε περίπτωση που το «Τατουάζ» και το «Κόκκινο Νυφικό» πετύχουν το στόχο τους, ο ηθοποιός διευκρίνισε ότι «Θα μείνουμε με τις δύο αυτές παραγωγές. Στην εβδομαδιαία σειρά μεγάλων προδιαγραφών και υψηλού μπάτζετ που είναι το «Κόκκινο Νυφικό» και με μία διαφορετική στάση και αντιμετώπιση στην καθημερινή σειρά μας η οποία θα είναι πολύ πιο διαφορετική από αυτή που ήταν τον «Μπρούσκο». Όσα λεφτά πληρώνει το κανάλι για το κάθε επεισόδιο των σειρών, τόσα θα δίνονται για την παραγωγή τους. Δεν θα κάνουμε σκόντο ούτε και ευρώ. Θα εκμεταλλευτούμε και το τελευταίο σεντ του μπάτζετ μας για να κάνουμε κάτι διαφορετικό», κατέληξε.

Πηγή : Περιοδικό Tv Μανία, τεύχος 1226

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *