ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZΚρίστη Αγαπίου: Έτσι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στην μικρή Ελύσια

Κρίστη Αγαπίου: Έτσι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στην μικρή Ελύσια

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town (15/1)  παραχώρησε η Κρίστη Αγαπίου, λίγες ημέρες πριν να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

Το γνωστό μοντέλο και Κλινική διαιτολόγος μεταξύ άλλων αποκάλυψε με ποιόν τρόπο εξήγησε στην κορούλα της ότι θα αποκτήσει αδερφάκι.

Aπόσπασμα από τη συνέντευξη:

Με ποιο τρόπο της εξήγησες ότι θα αποκτήσει αδερφάκι;

Από τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης μου ξεκινήσαμε να της λέμε ότι θα αποκτήσει αδερφάκι, όμως, όσο μεγάλωνε η κοιλιά μου της το λέγαμε ακόμα συχνότερα. Στα περισσότερα ραντεβού στον γιατρό ήταν μαζί μας και έβλεπε τον αδελφό της από τον υπέρηχο. Το είπε και στις δασκάλες της στο σχολείο, πριν καν το ανακοινώσουμε σε γνωστούς μας.

Ποιο είναι το πιο θετικό στο να γίνεσαι μαμά σε νεαρή ηλικία;

Για μένα δεν υπάρχει σωστός ή λάθος χρόνος στο να γίνεις μητέρα, η κάθε γυναίκα έχει τον δικό της χρόνο που θεωρεί κατάλληλο. Στη δική μου περίπτωση, πιστεύω ότι είχα ζήσει από νωρίς αρκετά πράγματα στη ζωή μου όσον αφορούσε δουλειά και ταξίδια που ήθελα να κάνω μόνη αλλά και με τον Πανίκο, έτσι μέσα μου ένιωθα έτοιμη να γίνω μαμά. Έχω αρκετή ενέργεια, υπομονή και πολλή αγάπη να δώσω, όμως αυτό πιστεύω ισχύει για κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα με την ηλικία στην οποία γίνεται μητέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS