ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZΚρίστυ Παπαδοπούλου: Το συγκινητικό μήνυμα της λίγες μέρες μετά το γάμο της

Κρίστυ Παπαδοπούλου: Το συγκινητικό μήνυμα της λίγες μέρες μετά το γάμο της

Η πρώτη ανάρτηση της Κύπριας ηθοποιού. 

Τον εκλεκτό της καρδιάς της παντρεύτηκε το Σάββατο 3 Ιουλίου η Κρίστυ Παπαδοπούλου.

Η όμορφη ηθοποιός ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Μιχάλη Μπούσσια και έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του.

Σήμερα Τετάρτη ανέβασε μία φωτογραφία από την εκκλησία και θέλησε να ευχαριστήσει φίλους και συγγενείς που παρευρέθηκαν στο γαμήλιο πάρτυ τους, αλλά συγκινητικά είναι τα όσα έγραψε και για τον άνθρωπο που μέχρι πριν λίγους μήνες της ήταν άγνωστος, έγραψε.

“Και κάπως έτσι, απρόσμενα αναπάντεχα και με πολλή ευλογία από φίλους και συγγενείς ανοίξαμε έναν καινούριο κύκλο! Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, από όλες τις χώρες που μας έκανε την τιμή να παρευρεθεί, ήταν συγκινητικό να βλέπεις σχεδόν όλη σου την ζωή σε ένα πάρτυ, στέλνω πολλή αγάπη και σε αυτούς που έλειπαν! Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς.. τελικά ήταν όμορφο!! Μακαρι να είμαστε καλά να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε !

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω έναν άνθρωπο που μέχρι λίγους μήνες πριν ήταν άγνωστος για μένα αλλά ήταν ένας Άγγελος και με βοήθησε σε όλα τα πράγματα για να γίνει αυτό το πάρτυ πιο όμορφο @angelastavrinou να σε έχει ο Θεός πάντα καλά! @mikeboussias καλως ήρθες στον κόσμο μου, και εγώ στον δικό σου – what a life- κουμπαρουληδες να μας προσέχετε ! Αγαπημένοι γονείς σας ευχαριστούμε για όλα που μας χαρίσατε απλόχερα!” έγραψε μεταξύ άλλων η κύπρια ηθοποιός.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS