Κυκλοφόρησε το νέο βραχιολάκι/γούρι του Σοφία για τα Παιδιά

Κυκλοφόρησε το νέο βραχιολάκι/γούρι του Σοφία για τα Παιδιά

Κυκλοφόρησε το νέο βραχιολάκι/γούρι του Σοφία για τα Παιδιά

Ενισχύοντας και φέτος την εκστρατεία ενημέρωσης για τις δράσεις του Σοφία για τα Παιδιά, ο Κωνσταντίνος Κυριάκου σχεδίασε, γι’ άλλη μια χρονιά, το νέο ασημένιο γούρι του Οργανισμού για το 2019. Ο καλλιτέχνης αυτή τη φορά αντλεί έμπνευση από την παραμάνα που περιθάλπει και νοιάζεται τα παιδιά και έχει γίνει ταυτόσημο με τη ζεστασιά και τη θαλπωρή.

Όπως αναφέρει ο ίδιος «Το Σοφία για τα Παιδιά είναι το ίδιο με την «παραμάνα», υπάρχει από το 2009 και αγκαλιάζει όλα εκείνα τα παιδιά των οποίων η μάνα δεν μπόρεσε ή δε μπορεί. Οι δυνάμεις της «παραμάνας» δεν είναι ανεξάντλητες. Αντλούνται και ενισχύονται από τη διάθεση όλων των ανθρώπων που θέλησαν, έστω για μόνο μια στιγμή, όλα αυτά τα χρόνια, να χειρονομήσουν την αγάπη στα παιδιά αυτά. Να δώσουν στην «παραμάνα» την ενέργεια που χρειάζεται να τα έχει ασφαλή.»

Το συλλεκτικό βραχιόλι κοστίζει 20 ευρώ και υπάρχει σε κόκκινο και μαύρο χρώμα, σε περιορισμένο αριθμό. Μπορείτε να το βρείτε στο μικρομάγαζο του Σοφία για τα Παιδιά στο The Mall of Cyprus, στο My Mall στη Λεμεσό, στο The Gym, στο D.O.T. Restaurant, στο Lola Bar και σε άλλους, επιλεγμένους χώρους. Γίνονται δεκτές και παραγγελίες μέσω των Social media του οργανισμού και θα αποστέλνονται με Akis Express (επιπλέον χρέωση 2ευρώ). Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο Facebook page Sophia Foundation for Children ή στο τηλέφωνο 70000787.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *