Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τον Michael Jackson

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τον Michael Jackson

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τον Michael Jackson

Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland σχετικά με την κακοποίηση παιδιών από τον Μάικλ Τζάκσον έδωσε στη δημοσιότητα το κανάλι ΗΒΟ. Το ντοκιμαντέρ, το οποίο έχει διάρκεια 4 ωρών και θα μεταδοθεί σε δύο μέρη, βασίζεται στις μαρτυρίες δύο ανδρών που είναι τώρα 30 ετών και άρχισαν μακροχρόνιες σχέσεις με τον τραγουδιστή, στις ηλικίες των 7 και 10 ετών, όταν ο Τζάκσον ήταν στο αποκορύφωμα της καριέρας του.

«Μου είπε ότι αν ποτέ ανακαλύψουν τι κάνουμε, τότε και αυτός και εγώ θα καταλήξουμε στη φυλακή» εξομολογείται στο τρέιλερ ο ένας εκ των δύο ανδρών.

Το Leaving Neverland προβλήθηκε για πρώτη φορά στο φεστιβάλ του Sundance προκαλώντας σοκ σε κριτικούς και θεατές.

Ο σκηνοθέτης του, Νταν Ριντ, έχει δηλώσει ότι «δεν είναι μια ταινία για τον Μάικλ Τζάκσον να κακοποιεί μικρά παιδιά. Είναι μια ταινία για δύο οικογένειες και τον τρόπο με τον οποίο συμβιβάστηκαν με τις αποκαλύψεις των παιδιών τους μετά το θάνατο του Τζάκσον»,.

Το ίδρυμα του Μάικλ Τζάκσον έχει εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία για το περιεχόμενο της ταινίας αρνούμενο όσα περιλαμβάνονται σε αυτή ενώ έχει κατηγορήσει τον Ριντ ότι δεν μίλησε με κανένα μέλος της οικογένειας του βασιλιά της ποπ ή τους νομικούς εκπροσώπους τους.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *