Κυπραίων Σαρβάιβορ: Η επιστροφή του Γιώργου Τσιάκκα

Κυπραίων Σαρβάιβορ: Η επιστροφή του Γιώργου Τσιάκκα

Κυπραίων Σαρβάιβορ: Η επιστροφή του Γιώργου Τσιάκκα

Την ώρα που στο Κίεβο θα λαμβάνει χώρα η 62η διοργάνωση της Eurovision, o Γιώργος Τσιάκκας θα κάνει πρεμιέρα με το «kυπραιων σαρβαϊβορ». Τη νέα κωμωδία του, που φιλοδοξεί ότι θα σκορπίσει όμορφες στιγμές θεάματος και… γέλιου.

Οι Κυπραίοι είμαστε διάσημοι για πάρα πολλά. Άλλωστε, είμαστε ο ομφαλός της γης. Είμαστε, όμως και σπουδαίοι μαχητές. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Θα καταφέρουμε, όμως, να επιβιώσουμε μέσα σ’ αυτό το πολύχρονο Σαρβάιβορ που οι πολιτικοί μας, μας έριξαν; Και το κυριότερο, θα καταφέρει να επιβιώσει η Κυπριακή Δημοκρατία; «Διάσημοι» και «Μαχητές» θα σκορπίσουν άφθονο γέλιο, στην κωμωδία-επιθεώρηση του Γιώργου Τσιάκκα, «Κυπραίων Σαρβάιβορ». Με εφτά εξαιρετικούς ηθοποιούς και έξι επαγγελματίες χορευτές, το «Κυπραίων Σαρβάιβορ» έρχεται για να σας κάνει να γελάσετε, επιτέλους. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Μιχάλης Μουστάκας, Έλενα Ευσταθίου, Μαρίνος Χατζηβασιλείου, Μιχάλης Σοφοκλέους, Μανώλης Αναστασίου, Δανάη Χρίστου και η Χριστίνα Παυλίδου. Χορεύουν: Χρίστος Μάος, Πολύκαρπος Σολωμού, Πέρσια Γεωργίου, Έμιλη Λούμπα,  Άντρεα Νικολάου και Λευτέρης Καϊμακλιώτης.

Πρεμιέρα, σήμερα Σάββατο στις 8.30μ.μ στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών. Μετά τον περιορισμένο αριθμό παραστάσεων εντός του Θεάτρου, ο θίασος θα ξεκινήσει παγκύπρια περιοδεία.

Πηγή : Περιοδικό Down TvMανία Τεύχος 1225

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *