Κύπρια παρουσιάστρια: «Δεν ξέρω αν μπορώ να φτάσω τη Χριστιάνα Αριστοτέλους…»

Κύπρια παρουσιάστρια: «Δεν ξέρω αν μπορώ να φτάσω τη Χριστιάνα Αριστοτέλους…»

Κύπρια παρουσιάστρια: «Δεν ξέρω αν μπορώ να φτάσω τη Χριστιάνα Αριστοτέλους…»

Η 26χρονη Κύπρια παρουσιάστρια ξεκίνησε από τα καλλιστεία, συμμετείχε στο «Καλοκαίρι παντού» του Alpha Ελλάδος, συνεργάστηκε με την «Ελληνοφρένεια» ταυτόχρονα με τον Λούη Πατσαλίδη στον Alpha Κύπρου, και τώρα την παρακολουθούμε στο «Ooh la la!» μαζί με τη Σάσα Σταμάτη.

O λόγος για την Τζώρτζια Γεωργίου, η οποία παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου μιλώντας για την τηλεόραση και το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Μεταξύ άλλων, η Κύπρια παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τα όνειρά της και αν θα ήθελε να γίνει κάποια στιγμή το νούμερο ένα στην κυπριακή τηλεόραση, όπως τη Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Όταν επιστρέψεις στην Κύπρο θα ήθελες να είσαι το νούμερο ένα στις παρουσιάστριες, όπως είναι τώρα η Χριστιάνα Αριστοτέλους;

«Ο καθένας θα το ήθελε αυτό για τον εαυτό του, το να είναι πρώτος σ’ αυτό που κάνει, άσχετα αν μερικοί το παίζουν σεμνοί και χαμηλών τόνων ‘για να μην παρεξηγηθούν’. Όλα αυτά είναι υποκρισίες. Για να σου απαντήσω, όμως, δεν ξέρω αν μπορώ να φτάσω τη Χριστιάνα, γιατί η Χριστιάνα δουλεύει πολύ σκληρά και πολλά χρόνια σ’ αυτό τον χώρο, αλλά, ναι, θέλω να τα πάω καλά!»

Φωτογραφία: Παναγιώτης Μηνά

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη που κυκλοφορεί στο DOWN TOWN αυτό το Σάββατο, μαζί με τον Φιλελεύθερο

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *