Κύπριος ηθοποιός κατέρρευσε στη σκηνή του Θεάτρου Διόνυσος

Κύπριος ηθοποιός κατέρρευσε στη σκηνή του Θεάτρου Διόνυσος

Κύπριος ηθοποιός κατέρρευσε στη σκηνή του Θεάτρου Διόνυσος

«Θρίλερ» αλλά για διαφορετικούς λόγους αποδείχτηκε η πρεμιέρα της παραγωγής του Θεάτρου Διόνυσος «Το φως του γκαζιού» την περασμένη Παρασκευή, αφού ηθοποιός της παράστασης κατέρρευσε επί σκηνής.

Η παράσταση με το κλασικό ψυχολογικό θρίλερ του Πάτρικ Χάμιλτον βρισκόταν σε εξέλιξη όταν ο ηθοποιός και καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεάτρου Διόνυσος, Χρήστος Γιάγκου, έχασε τις αισθήσεις του προκαλώντας σοκ στους συναδέλφους του και στο κοινό. Ο Γιάγκου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να ακυρωθούν οι παραστάσεις του τριημέρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός απεφάνθη ότι πρόκειται για υπερκόπωση και ο ηθοποιός εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις. Θεωρείται δεδομένο ότι πρόκειται να ακυρωθούν και οι παραστάσεις του ερχόμενου τριημέρου 16-18 Φεβρουαρίου, ενώ τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το χρονοδιάγραμμα της επανόδου του καλλιτέχνη στη δράση.

Η παράταση παρουσιάζεται σε μετάφραση-διασκευή και σκηνοθεσία Ιωσήφ Βαρδάκη και εκτός από τον Γιάγκου πρωταγωνιστούν οι Χριστόδουλος Μαρτάς, Βαρβάρα Χριστοφή, Σοφία Καλλή και Νίκη Αγγελάκη.

Πηγή : philenews

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *