ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZΚύπριος ηθοποιός κατακεραυνώνει τον Παύλο Χαϊκάλη: «Ούρλιαζε επειδή δεν είχε δικό του...

Κύπριος ηθοποιός κατακεραυνώνει τον Παύλο Χαϊκάλη: «Ούρλιαζε επειδή δεν είχε δικό του καμαρίνι»

Στην Κύπρο βρέθηκε πρόσφατα ο ηθοποιός Πέτρος Χαϊκάλης για τις ανάγκες μίας θεατρικής παράστασης.

Μάλιστα η πρεμιέρα της παράστασης και οι ελάχιστοι θεατές ήταν ένα θέμα που συζητήθηκε έτονα τις προηγούμενες ημέρες, μιας και ο γνωστός ηθοποιός ισχυριζόταν ότι δεν ήταν ελάχιστοι οι θεατές.

Μαζί του συνεργάστηκε και ένας Κύπριος ηθοποιός, ο Κωστάκης Κωνσταντίνου και ο ίδιος μίλησε για τη γνωριμία και την εμπειρία που είχε με τον γνωστό ηθοποιό.

Συγκεκριμένα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ήρθε κι Έδεσε» στο ΣΙΓΜΑ και περιέγραψε τη εμπειρία του δίπλα στον Παύλο Χαϊκάλη.

Ο Κύπριος ηθοποιός λοιπόν αποκάλυψε ότι ο Παύλος Χαϊκάλης όταν έφτασε στην Κύπρο δημιούργησε έντονο καβγά έξω από το θέατρο αφού δεν του έδωσαν δικό του καμαρίνι.

«Την ημέρα της θεατρικής πρεμιέρας περιμέναμε το λεωφορείο που θα έφερνε τους Έλληνες ηθοποιούς. Με το που φτάνει ακούω κάτι φωνές από καβγά και ένας συνάδερφός μου υπέθεσε ότι βάλανε τους Έλληνες ηθοποιούς να κάνουν μια μικρή πρόβα. Προσπαθώ να βγω και να πάω στο σημείο κοντά στο λεωφορείο και εκεί ήταν ο κύριος Χαϊκάλης ο οποίος δεν φώναζε, ούρλιαζε», ανέφερε.

Στη συνέχεια δήλωσε ότι «Δεν ξέρω με ποιον τα έβαλε, δεν γνωρίζω γιατί δεν ήμουν από την αρχή εκεί, φώναζε τέλος πάντων γιατί δεν είχε καμαρίνι. Πώς πας την ημέρα της πρεμιέρας να κάνει ράκος ψυχολογικά τους συναδέρφους σου και να φωνάζεις… Ποιος είσαι; Με την ίδια λογική θα μπορούσα να φωνάζω κι εγώ, αλλά δεν το κάνω ποτέ».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS