Κύπριος κομμωτής συγκλονίζει: «Είμαι 52 χρόνων, είμαι ομοφυλόφιλος… αλλά έχω αξίες»

Κύπριος κομμωτής συγκλονίζει: «Είμαι 52 χρόνων, είμαι ομοφυλόφιλος… αλλά έχω αξίες»

Κύπριος κομμωτής συγκλονίζει: «Είμαι 52 χρόνων, είμαι ομοφυλόφιλος… αλλά έχω αξίες»

Μια εξομολόγηση από καρδιάς έκανε ένας από τους κορυφαίους κομμωτές της Κύπρου. Ο λόγος για τον Στράτο Δημητρίου, ο οποίος έχει επιμεληθεί γνωστά ονόματα τόσο από τον χώρο της κυπριακής όσο και της ελληνικής showbiz.

Με μια ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ο γνωστός κομμωτής θέλησε να μιλήσει για την ομοφοβία και το bullying που βιώνει ο ίδιος, αλλά και άλλοι gay.

Δείτε εδώ την ανάρτησή του:

«Είναι αργά και δεν μπορώ να κοιμηθώ και έχω αποφασίσει να κάνω μια σελίδα για την ομοφοβία στον τόπο μας, γράφοντας τις δικές μου εμπειρίες και ακούγοντας τις δικές, ονομάζοντάς την «ΑΓΓΑΛΙΑΣΕ ΜΗΝ ΣΠΡΩΧΝΕΙΣ».

Είμαι 52 χρόνων, είμαι ομοφυλόφιλος, δεν έχω την τέλεια εξωτερική εμφάνιση, αλλά έχω αξίες.

Έχω πολλή θλίψη, όπως οι περισσότεροι gay της γενιάς μου, ενώ αρκετοί έφυγαν με πολύ πόνο από τη μη αποδοχή και το bullying που βίωσαν.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες φορές αυτό το bullying και η ψυχολογική εκμετάλλευση κάποιων με οδήγησαν σε απόπειρες κατά του εαυτού μου.

Σας παρακαλώ, γονείς, αγαπάτε τα παιδιά σας, εσείς τα δημιουργήσατε, γεννιούνται έτσι, ρωτάτε όποια επιστήμη θέλετε. Εγώ χιλιάδες φορές έγινα θρύψαλα από τον κόσμο και τα κόμπλεξ τους. Αν δεν είχα την αγάπη της οικογένειάς μου και μερικών πραγματικών φίλων ούτε θα ζούσα ούτε θα έκανα ό,τι έκανα. Εσείς θα σώσετε τα παιδιά σας, μάνες αγαπάτε και αγαλλιάστε τα ό,τι σεξουαλική ταυτότητα κι αν έχουν, είναι η πιο καλή πράξη που θα κάνετε.

ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΑΓΓΑΛΙΑΣΤΕ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Είμαι πολύ φορτισμένος για αυτά που γράφω.

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ»

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *