«ΚΥΠΡΟΣ ΑΝΩΘΕΝ»: Αυτή την Κυριακή με τον «Φ»

«ΚΥΠΡΟΣ ΑΝΩΘΕΝ»: Αυτή την Κυριακή με τον «Φ»

«ΚΥΠΡΟΣ ΑΝΩΘΕΝ»: Αυτή την Κυριακή με τον «Φ»

ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ

Οι γραφικές ακρογιαλιές, το «περιγιάλι το κρυφό» του Γιώργου Σεφέρη, η περίφημη Πέτρα του Ρωμιού, τα πευκόφυτα καταπράσινα βουνά του Τροόδους, οι ορεινές κοινότητες με τα παραδοσιακά σπίτια και τις κεραμοσκεπείς στέγες τους, οι πεδιάδες με τα σπαρτά, οι βυζαντινές εκκλησίες και τα μοναστήρια, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια και τα κάστρα, οι πυκνοκατοικημένες πόλεις, η Λευκωσία, η Λεμεσός, η Λάρνακα, η Πάφος, όλα αυτά είναι Κύπρος.

Και είναι όλα εδώ, στις σελίδες του βιβλίου αυτού όπως ίσως δεν τα έχετε ξαναδεί, ιδωμένα από ψηλά. Όλα, ακόμη και τα τουρκοκατεχόμενα, από την Αμμόχωστο και τη Σαλαμίνα μέχρι το μοναστήρι του Αποστόλου Ανδρέα και το Ριζοκάρπασο, από την Καντάρα μέχρι το Βουφαβέντο και τον Άγιο Ιλαρίωνα, την Κερύνεια, τη Λάπηθο, τον Καραβά, την Τυλλυρία. Και είναι όλα τόσο όμορφα, από χέρια θεού αλλά και ανθρώπων καμωμένα. Δεν είναι μόνο τα φυσικά τοπία που εντυπωσιάζουν στις φωτογραφίες άνωθεν, αλλά και το δομημένο, ανθρωποποίητο περιβάλλον του τόπου μας.

Είναι φωτογραφίες που μας γεμίζουν περηφάνια, γι’ αυτό και ως Δημοσιογραφικός Οργανισμός «Ο Φιλελεύθερος» θεωρήσαμε ότι θα έπρεπε να δώσουμε τη δυνατότητα στον κάθε αναγνώστη να τις χαρεί.

Χορηγός Έκδοσης: EUROBANK – 10 YEARS OF EXCELLENCE

Μην χάσετε, αυτή την Κυριακή, 04 Ιουνίου, την έκδοση ΚΥΠΡΟΣ ΑΝΩΘΕΝ που κυκλοφορεί αποκλειστικά με τον Φιλελεύθερο σε προνομιακή τιμή!

Μαζί, το DOWN TOWN και το LIFE.

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *