Λάουρα Νάργες: Όλα όσα της έμαθε το «Survivor»

Λάουρα Νάργες: Όλα όσα της έμαθε το «Survivor»

Λάουρα Νάργες: Όλα όσα της έμαθε το «Survivor»

Η Λάουρα Νάργες ήταν η παίκτρια που αποχώρησε στο τελευταίο επεισόδιο του «Survivor».

Χθες, η πρώην παίκτρια μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram, η οποία τραβήχτηκε στον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι επιβίωσης.

Μέσω της ανάρτησής της, η Λάουρα Νάργες επεσήμανε για άλλη μια φόρα πόσο σημαντική ήταν για την ίδια η εμπειρία που αποκόμισε με τη συμμετοχή της στο Survivor, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ήταν ένα «μάθημα ζωής» από το οποίο βγήκε πιο ώριμη και πιο δυνατή.

Επιστρέφοντας στην πραγματική ζωή, μπορώ να πω ότι είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου και αυτό γιατί νιώθω πλήρης, πιο δυνατή, πιο ώριμη. Έμαθα ότι το σημαντικότερο είναι να ενδιαφέρεσαι για τους άλλους, έτσι βρίσκεις τη δική σου ευτυχία και γαλήνη. Είμαι ευγνώμων για τα πολλά μαθήματα που διδάχθηκα όσο ήμουν στο #survivorgr κι εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να εκτιμάτε κι εσείς πραγματικά την κάθε στιγμή γιατί είναι πολύτιμη! Σας ευχαριστώ για τη στήριξη και την αγάπη που δείξατε στο πρόσωπό μου! Σας αγαπώ! Καλώς σας βρήκα! #survivor #braids #rasta #hair #hairstyle #happy #strong #grateful #beach #palmtrees #dominicanrepublic #caribbean

A post shared by @lauranarjes on

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *