Λάουρα Νάργες και Μιχάλης Μουρούτσος δεν είναι πια μαζί!

Λάουρα Νάργες και Μιχάλης Μουρούτσος δεν είναι πια μαζί!

Λάουρα Νάργες και Μιχάλης Μουρούτσος δεν είναι πια μαζί!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day το ζευγάρι πέρασε μια κρίση και δεν είναι μαζί το τελευταίο διάστημα. Σύννεφα ή οριστικός χωρισμός;

Ο Ολυμπιονίκης μάλιστα είχε στηρίξει δημόσια τη Λάουρα όταν είχε μπει στο Survivor, το ίδιο και η Λάουρα όταν μπήκε ο Μιχάλης και είχε πάει στον Άγιο Δομίνικο και είχε συναντήσει τον Μιχάλη Μουρούτσο στο Survivor 2 όταν η ομάδα του κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας.

Μετά το survivor 2 και την επιστροφή του Μιχάλη, τα πρώτα σύνεφα δεν άργησαν να έρθουν στη σχέση τους. Η τελευταία κοινή εμφάνιση έγινε στα βαφτίσια του παιδιού του Χάρη Γιακουμάτου στις αρχές του Σεπτέμβρη και από εκ τότε δεν έχουν κάνει άλλη κοινή εμφάνιση, σύμφωνα πάντα με το Happy Day! Μάλιστα, ο Μιχάλης έχει διαγράψει όλες τις κοινές φωτογραφίες του με την Λάουρα από το Instagram!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε: «Κάποιες κοινές φωτογραφίες που υπήρχαν στα social media τους, από τον λογαριασμό που διατηρεί ο Μιχάλης Μουρούτσος έχουν διαγραφεί. Η Λάουρα από την άλλη δεν έχει σβήσει τις κοινές τους φωτογραφίες» και τόνισε πως πληροφορήθηκε χθες ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή : gossip-tv.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *