Λευτέρης Σαλωμίδης: Επιστρέφει μ’ ένα ανανεωμένο Sweet n Sour

Λευτέρης Σαλωμίδης: Επιστρέφει μ’ ένα ανανεωμένο Sweet n Sour

Λευτέρης Σαλωμίδης: Επιστρέφει μ’ ένα ανανεωμένο Sweet n Sour

Ο Λευτέρης Σαλωμίδης έρχεται τον Μάρτιο από τη Γερμανία, όπου τα τελευταία χρόνια έχει γίνει η δεύτερη του πατρίδα και είναι έτοιμος παρουσιάσει ξανά μετά από μια δεκαετία, ένα ανανεωμένο «Sweet ‘n Sour» όπως μόνο εκείνος ξέρει να το «μαγειρεύει». Παρέα επί σκηνής θα του κάνουν οι «Ζωντανοί Μουσικοί».

Το Sweet n Sour θα είναι μια DIY, όπως θέλει ο ίδιος να την αποκαλεί, παράσταση η οποία θα βασίζεται κατά πολύ στον αυτοσχεδιασμό την δράση-αντίδραση και αλληλεπίδραση του κοινού. Θέμα της η καθημερινότητα η τέχνη, τα ΜΜΕ, social media, και προσωπικές εμπειρίες του «μαλάκα» Λευτέρη στο εξωτερικό κι όχι μόνο αυτά, αφού τα θέματα και η διάρκεια της παράστασης εξαρτώνται κατά πολύ από το κοινό, τη διάθεση και την αντίδραση του.

Στην παράσταση θα ακουστούν κάποια γνωστά τραγούδια, αλλά και καινούρια που δημιουργήθηκαν από τον Λευτέρη Σαλωμίδη και τον Λουκά Ερωτοκρίτου, ειδικά για τις ανάγκες των παλαιότερων παραστάσεων «Sweet ‘n Sour».

Η παράσταση θα φιλοξενηθεί στη Μουσική Σκηνή Εναλλάξ στις 1,2, 6 και 7 Μαρτίου. Η είσοδος είναι €8 ενώ το τηλέφωνο για κρατήσεις είναι 22430121. Ώρα έναρξης των παραστάσεων, 21:00.

Αξίζει να σημειωθεί ότι γίνεται προσπάθεια να βρεθούν οι (περισσότεροι) θεατές της πρώτης παράστασης για να συναντηθούν και πάλι, 10 χρόνια μετά, στον ίδιο χώρο στην πρεμιέρα της παράστασης. Τον σκηνικό χώρο θα επιμεληθεί ο γνωστός εικαστικός Πανίκος Τεμπριώτης και την Χορογραφία και κίνηση η Dany Celner ενώ το σχεδιασμό της αφίσας έχει αναλάβει η Κατερίνα Προκοπίου.

See why:

 

 

Πηγή : philenews

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *