ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

ΜΟΔΑFASHION NEWSLily Collins: Αποκάλυψε τις λεπτομέρειες του παραμυθένιου νυφικού της

Lily Collins: Αποκάλυψε τις λεπτομέρειες του παραμυθένιου νυφικού της

Η πρωταγωνίστρια του «Εmily in Paris» πριν από μερικές μέρες έγινε γνωστό από την ίδια, με φωτογραφίες που ανέβασε στα social media ότι παντρεύτηκε τον αγαπημένο της υπό άκρα μυστικότητα.

Από τις φωτογραφίες που ανέβασε ξεχωρίσαμε το εντυπωσιακό νυφικό ενώ εξίσου κομψός ήταν και ο εκλεκτός της καρδιάς της Charlie McDowell.

Το νυφικό λοιπόν που επέλεξε η Lily Collins γι’αυτή τη σημαντική μέρα ένα είναι ένα νυφικό που θα θέλαμε να φορέσουμε ακόμα και αν δεν είχαμε ονειρευτεί ποτέ τον γάμο μας.

Πάντως η ίδια λίγες μέρες μετά, μέσω Instagram αποκαλύπτει λεπτομέρειες του νυφικού της που είχε την υπογραφή Ralph Lauren. «Σε ευχαριστώ @ralphlauren που συνεργάστηκες τόσο στενά μαζί μου για να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο αυτού του μαγικού φορέματος. Είναι ο απόλυτος, ονειρεμένος συνδυασμός αμερικανικής Δύσης και βικτοριανής Αγγλίας. Προσεκτικά ραμμένο στο χέρι, για πάνω από 200 ώρες, κάθε λεπτομέρειά του είναι τέλεια – από τη δαντέλα Calais-Caudry μέχρι τα μικροσκοπικά λουλούδια με τα κρύσταλλα Swarovski και τα πέταλα από μεταξωτή οργάντζα. Είναι το ομορφότερο, πιο αξιομνημόνευτο φόρεμα που θα φορέσω ποτέ και δεν θα μπορούσα να το φανταστώ διαφορετικά».

View this post on Instagram

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS