Λώρης Λοιζίδης και Στυλιάνα Μαραγκού -Νατάσα Τούρζα και Γιώργος Ρούσσος στέλλουν τα μηνύματα τους για την προωρότητα

Λώρης Λοιζίδης και Στυλιάνα Μαραγκού -Νατάσα Τούρζα και Γιώργος Ρούσσος στέλλουν τα μηνύματα τους για την προωρότητα

Λώρης Λοιζίδης και Στυλιάνα Μαραγκού -Νατάσα Τούρζα και Γιώργος Ρούσσος στέλλουν τα μηνύματα τους για την προωρότητα

Για την παγκόσμια μέρα προωρότητας μιλούν μέσω των social media πολλοί διάσημοι γονείς. Μαμάδες και μπαμπάδες που έζησαν αυτήν την αγωνία στέλλουν το δικό τους μήνυμα.

Η Στυλιάνα Μαραγκού και ο Λώρης Λοιζίδης πόσταραν τις δικές τους μικρές ηρωίδες στο facebook και ευχήθηκαν δύναμη και πίστη σε όλους τους γονείς πρόωρων μωρών που παλεύουν να κρατηθούν στη ζωή. Οι μικρές μας ηρωίδες τα κατάφεραν, τα δικά μας μωρά θαύματα, ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Η Νατάσα Τούρζα που απέκτησε δύο κοριτσάκια θέλησε να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη.

Η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας στέλλουν τα δικά τους μηνύματα.

View this post on Instagram

Σήμερα … σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα προωροτητας.. σε πολλούς από εσας δεν λέει τίποτα αυτό…. όμως θέλω να μιλήσω σε εκείνες τις γυναικες που μπορεί τώρα να είναι σε ένα σκοτεινό δωμάτιο γεμάτο μικρά ιδιαίτερα κουτάκια- κρεβατάκια που ανασαίνουν μικρές ψυχούλες και περιμένουν να βγουν στο φως… τα έφερα στον κόσμο και σε δευτερόλεπτα μου τα πήραν μακριά μου , περίμενα υπομονετικά μερικές ώρες για να τα δω. Με κατέβασαν μαζί με τον μπαμπά τους στον κάτω όροφο , τον όροφο αγάπης όπως τον αποκαλώ εγω. Ήμουν σε καροτσάκι λόγω της καισαρικης , μπήκα μέσα μου είπαν να μείνω στο καρότσι μου , φυσικα σηκώθηκα και έτρεξα κοντά τους,δεν σταματούσα να χαμογελώ! Δεν ήμουνα στιγμή λυπημένη πια …. μόνο χαμογελούσα. Με πλησίασε μια υπεροχη γυναίκα με Αγγελική μορφή , η Μαρινα μου (Μαρίνα Αντωνιαδη ) και με κοίταξε βαθιά στα μάτια για λίγο. «Με αυτό το χαμόγελο σίγουρα θα πάρεις τα μωρα σου πολύ γρήγορα στο σπιτι» είπε! Της ζήτησα να τα αγγίξω , μου ζήτησε να περιμένω λίγες μερες για να είμαι έτοιμη και εγω και εκείνα! Με παρακάλεσε ότι σταγόνα γάλα έχω στο σώμα μου να της το δώσω και το έδωσα…. ότι είχα το έδωσα…. όσοι γονείς ειστε μέσα σε αυτούς τους θαλάμους αγάπης – προωροτητας σας φωνάζω σήμερα δυνατά πως θα έχετε δυνατά , πανέμορφα , υγιειεστατα παιδιά σύντομα! Όλα θα μοιάζουν ένα μακρινό όνειρο , μια θολή ανάμνηση. Ξέρω , ξέρω το συναίσθημα σας , δεν θα το αναλύσω περισσότερο! Μόνο όταν πηγαίνετε αυτές τις 2 σύντομες επισκέψεις μέσα στη μέρα στα αγγελούδια σας να θυμάστε έξω από την πόρτα να φοράτε ένα τεράστιο χαμόγελο , γιατί τα νοιωθουν όλα και ας μην έχουν νοιώσει ακομα τη ζέστη του κορμιού σας . Ξέρετε πόση ζεστασιά μπορεί να κρύβει ένα χαμόγελο και τι γλυκιά μελωδία μπορεί να είναι η φωνή σας ? Μιλήστε τους , σας ακούνε ! Σας αγαπω σας σκέφτομαι συνέχεια 🙏❤️🙏🙏🙏🙏🙏🙏 #παγκοσμιαμεράροωροτητας #

A post shared by @ roula.revi on

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *