ΜΟΔΑFASHION NEWSLouis Vuitton: Κλείνει την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού με συνθήματα όπως "Ψηφίστε"

Louis Vuitton: Κλείνει την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού με συνθήματα όπως “Ψηφίστε”

Με κοινωνικά μηνύματα κλείνει την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού ο γαλλικός οίκος μόδας.

Drive, skate, vote, είναι μερικά από τα μηνύματα που παρουσίασε στη συλλογή του ο γαλλικός οίκος μόδας Louis Vuitton, στην τελευταία ημέρα της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού. Συγκεκριμένα είδαμε ότι ο γνωστός οίκος θέλησε να περάσει κάποια μηνύματα προτείνοντας μπλούζες και φορέματα με συνθήματα πάνω τους, μεταξύ αυτών ένα πουλόβερ με το ρήμα Vote (Ψηφίστε).

Το συγκεκριμένο look ήταν το πρώτο που διέσχισε την πασαρέλα, ενώ το ακολούθησαν άλλα συνθήματα όπως skate, bounce (αναπήδα) ή drive (οδήγα), σε δημιουργίες για τους λάτρεις του σκέιτ και όχι μόνο.


Ο οίκος, ιδιοκτησίας του ομίλου LVMH, δεν συνέδεσε με κάποιο συγκεκριμένο πλαίσιο τα συνθήματά του, αν και η επίδειξη πραγματοποιήθηκε εβδομάδες πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

Από την πλευρά του, ο σχεδιαστής της γυναικείας συλλογής του οίκου Νικολά Γκεσκιέρ είπε ότι το σόου ήθελε να επισημάνει πως η συλλογή επικεντρώνεται στα ολοένα και πιο ρευστά όρια μεταξύ των φύλων, με ορισμένα oversized T-shirt να μπορούν να απευθύνονται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες.

“Τα print που επιλέχθηκαν, σε ορισμένα από τα στυλ, έχουν δημιουργηθεί από λέξεις οι οποίες είναι σαν θετικές προσταγές”, λέει ο Γκεσκιέρ.

“Ήθελα να αποδώσω μια ενεργητική, δραστήρια, τολμηρή συλλογή”.

Ο Vuitton πραγματοποίησε το σόου, όπου τηρήθηκαν οι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης, μία από τις λίγες επιδείξεις με φυσική παρουσία στο Παρίσι αυτήν την περίοδο λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, στο La Samaritaine, ένα πρόσφατα ανακαινισμένο κατάστημα, ηλικίας 150 ετών, ιδιοκτησίας του LVMH.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS