ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

ΕκδηλώσειςΜΟΥΣΙΚΗΜαγευτικά «Βιεννέζικα Χριστούγεννα» στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

Μαγευτικά «Βιεννέζικα Χριστούγεννα» στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

Η αυλαία των Χριστουγέννων ανοίγει στις 7 Δεκεμβρίου με την καθιερωμένη συναυλία «Βιεννέζικα Χριστούγεννα», στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, υπό την Αιγίδα της κας Άντρης Αναστασιάδη, συζύγου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, και της Πρεσβείας της Αυστρίας στην Κύπρο, σε ρυθμούς βιεννέζικου βαλς, πόλκας και γνωστών αποσπασμάτων όπερας κατευθείαν από τα θέατρα της Βιέννης.

Τα ηνία του ταξιδιού αυτού έχουν δύο διεθνούς εμβέλειας λυρικοί τραγουδιστές, ο καταξιωμένος βαρύτονος Άρης Αργύρης και η διακεκριμένη Κύπρια σοπράνο Χρύσω Μακαρίου.

Τη μαγευτική βραδιά θα παρουσιάζουν οι ηθοποιοί Αντρέας Τσέλεπος και Μαργαρίτα Ζαχαρίου, ενώ τους δύο τραγουδιστές θα πλαισιώνουν μέλη της γνωστής βιεννέζικης ορχήστρας, Vienna Classic Orchestra. Στο πιάνο θα είναι ο καταξιωμένος Αυστριακός πιανίστας, ουκρανικής καταγωγής, και Bösendorfer Artist Βιέννης Pavel Kachnov, ενώ στο βιολί θα είναι το πρώτο βιολί της Συμφωνικής Ορχήστρας Ραδιοφώνου Μπρατισλάβας Arpad Patkolo.

Τους Αργύρη και Μακαρίου θα συνοδεύει επίσης παιδική χορωδία υπό τη διεύθυνση της μουσικού Ρούλας Τυρίμου, ενώ θα συμμετάσχουν και δύο εξαίρετες νεαρές σοπράνο, η Αγγελική Κυριάκου και η Σεσίλ Ακοτζιάν. 

Η συναυλία «Βιεννέζικα Χριστούγεννα» αποτελεί μία παραγωγή του Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» και τα καθαρά έσοδα θα ενισχύσουν το φιλανθρωπικό έργο του Συνδέσμου.

 Τρίτη 07/12/2021, 20:00 Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, www.soldouttickets.com

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS