Μάγκυ Ταμπακάκη: Μιλάει πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας του γιου της

Μάγκυ Ταμπακάκη: Μιλάει πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας του γιου της

Μάγκυ Ταμπακάκη: Μιλάει πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας του γιου της

Σε μια συγκινητική αποκάλυψη προχώρησε η Μάγκυ Ταμπακάκη αναφερόμενη στο πρόβλημα υγείας του γιου της που ήταν και αυτό που την οδήγησε στο να αποχωρήσει οικειοθελώς από το MasterChef. Η πρώην παίκτρια του διαγωνισμού μαγειρικής μίλησε σε συνέντευξη της και αποκάλυψε πως ο 3χρονος γιος της υποφέρει από ασθματική βρογχίτιδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Master Chef: Η Μάγκυ καρφώνει δίχως έλεος τους συμπαίκτες της! (βίντεο)

Αναφέρθηκε μάλιστα και στην επιστροφή της στο σόου μαγειρικής, κάτι που πολλοί συμπαίκτες της δεν δέχθηκαν με ευκολία. «Όταν επέστρεψα είδα στα πρόσωπα των συμπαικτών μου ζωγραφισμένη την απογοήτευση. Κάποιοι παίκτες με αποκάλεσαν ανήθικη αλλά δεν δέχομαι τον χαρακτηρισμό. Όσον αφορά στο περιστατικό, το παιδί μου υποφέρει από ασθματική βρογχίτιδα και ο άντρας μου έπρεπε να το διαχειριστεί μόνος του. Οπότε το παιδί μπήκε ένα βράδυ στο νοσοκομείο γιατί δεν μπορούσε να αναπνεύσει σωστά αλλά πήρε αγωγή και του πέρασε. Όταν η παραγωγή μού πρότεινε να ξαναμπώ στο παιχνίδι ο άντρας μου, μού είπε ότι είναι έτοιμος να αναλάβει οποιαδήποτε δυσκολία» εξήγησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίκτης του Master Chef εργαζόταν στο ξενοδοχείο του Μάκη Παντζόπουλου στα Άχλα;

Πως σχολιάζει όμως τη λέξη «δίλημμα» που χρησιμοποίησε, μια λέξη που και σε πρόσφατη συνέντευξη της η ίδια, τόνισε πως ήταν μεγάλο λάθος της.

«Εκείνη τη νύχτα είχα ήδη ετοιμάσει τη βαλίτσα μου, άρα ήταν μία ήδη ειλημμένη απόφαση. Ανάθεμα την ώρα που χρησιμοποίησα τη λέξη «δίλημμα». Δεν υπήρχε δίλημμα για μένα. Η απόφαση είχε παρθεί. Έκανα λάθος σαν βλάκας. Δεν φαντάστηκα ότι θα ακουγόταν άσχημα, που όντως ακούστηκε. Δεν θα ξεχάσω ένα σχόλιο που διάβασα στο Instagram κάτω από φωτογραφία του παιδιού μου το οποίο με πλήγωσε πολύ: “Ντροπή σου που στέλνεις το παιδί σου σε παιδοψυχολόγους προκειμένου να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα. Σε τέτοιες περιπτώσεις καλύτερη η στείρωση παρά να κάνεις παιδιά”. Καταρχάς, δεν πήγα το παιδί μου σε παιδοψυχολόγο. Δεύτερον, θα ήθελα το παιδί μου να μεγαλώσει μαθαίνοντας ότι πρέπει πάντα να κυνηγάει τα όνειρά του ανεξαρτήτως της κάθε αντιξοότητας παρά να μεγαλώσει με μία μάνα που πάνω στα νεύρα της θα έλεγε “θυσίασα τη ζωή μου για σένα”» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *