Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης: Στην Κύπρο για επίσκεψη στου γονείς του τραγουδιστή!

Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης: Στην Κύπρο για επίσκεψη στου γονείς του τραγουδιστή!

Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης: Στην Κύπρο για επίσκεψη στου γονείς του τραγουδιστή!

Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι μαζί πάνω από έξι χρόνια και είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz. Ωστόσο, προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή, όσο το δυνατόν πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret, οι δύο καλλιτέχνες θα επισκεφτούν την γενέτειρα του τραγουδιστή, την Κύπρο, μέσα στις επόμενες ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χατζηγιάννης: Η τούρτα υπερπαραγωγή και το τρυφερό φιλί της Ζέτας για τα γενέθλιά του

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει προγραμματίσει κάποια επαγγελματικά ραντεβού, ωστόσο θα προσπαθήσει να περάσει και λίγο χρόνο με την οικογένεια του, η οποία έχει μεγάλη αδυναμία στην Ζέτα Μακρυπούλια.

Παρά τις φήμες που κυκλοφορούν συνεχώς και θέλουν τον Μιχάλη και τη Ζέτα να περνούν κρίση στη σχέση τους, οι ίδιοι είναι ευτυχισμένοι και δεν κάνουν σχέδια για γάμο.

Ωστόσο, όπως διαβάζουμε στο ίδιο δημοσίευμα, σε ό,τι αφορά τη δημιουργία οικογένειας, το αγαπημένο ζευγάρι θέλει να αποκτήσει παιδί κάποια στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζέτα Μακρυπούλια: Δείτε το sexy φόρεμα που έβαλε στον γάμο του αδελφού της

Η Ζέτα λατρεύει την Κύπρο και κάθε φορά που την επισκέπτεται επιστρέφει πολύ γεμάτη και με όμορφες εικόνες και αναμνήσεις.

Ο αγαπημένος της φροντίζει να της μαθαίνει κάθε φορά και κάτι καινούριο, να την πηγαίνει σε νέα μέρη και, φυσικά, να δοκιμάζουν μαζί τις υπέροχες γεύσεις της μεγαλονήσου.

Πηγή : Like.com.cy/ fthis.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *