ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

GOOD LIFEΠΑΙΔΙMamastars - Online Toy Shop: Όλα τα παιχνίδια μπροστά σου

Mamastars – Online Toy Shop: Όλα τα παιχνίδια μπροστά σου

Τα παιδιά έχουν δικαίωμα να ζήσουν ονειρεμένα Χριστούγεννα, ακόμη και κάτω από αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες. Κάντε τις αγορές σας σε παιχνίδια διαδικτυακά, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία, στο μεγάλο e-shop του Mamastars.

Επώνυμα και ποιοτικά παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, βρίσκονται ένα κλικ μακριά, στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.mamastars.com. Ένα e – shop που δημιουργήθηκε για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, έρχεται να συμβάλει στην αποφυγή του συνωστισμού στα καταστήματα και την ταχύτερη πραγματοποίηση των αγορών σας.

Σε μια εποχή που οι ασφαλείς συναλλαγές και η γρήγορη παράδοση είναι απαίτηση όλο και περισσότερων καταναλωτών, το Mamastars προσφέρει την ιδανική λύση.

Μεγάλες και επώνυμες σειρές που διατίθενται στο eshop του Mamastars είναι μεταξύ άλλων οι Fisher Price, Barbie, Hot Wheels, Toy Story4, Cars, Paw Patrol, Peppa Pig, Ty Bears, Disney, L.O.L Surprise, Lego Toys και Chicco. Θα βρείτε επίσης πολλά παιχνίδια με εκπαιδευτικό χαρακτήρα, επιλεγμένα έτσι ώστε να ικανοποιήσουν κάθε παιδί.

Φέτος, λοιπόν, δεν χρειάζεται να ψάχνετε με τις ώρες για πάρκινγκ, να περιμένετε σε ατέλειωτες ουρές για τα ταμεία και να ψάχνετε βοήθεια για το κουβάλημα των δώρων των Χριστουγέννων. Μπορείτε εύκολα να επιλέξετε από το σπίτι σας τα δώρα και να τα παραλάβετε έγκαιρα για τις γιορτές.

Στο mamastars μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και να διαβάσετε πληροφορίες για όλα τα προϊόντα, έτσι ώστε να επιλέξετε με σιγουριά το κατάλληλο παιχνίδι για κάθε παιδί. Και τίποτα δεν αξίζει όσο το χαμόγελο που σχηματίζεται στα χείλη τους όταν ανοίξουν το πολύχρωμο περιτύλιγμα και δουν το αγαπημένο τους παιχνίδι!

Το MamaStars συμμετέχει στο μεγάλο χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό του Φιλελευθέρου επώνυμα παιχνίδια αξίας €100 .

Βρείτε αυτή την Κυριακή στο εξώφυλλο του περιοδικού DOWNTOWN τον προσωπικό σας τυχερό αριθμό και διεκδικήστε τα 70+3 μεγάλα δώρα συνολικής αξίας €35.000!

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό στείλτε smsστο 3074 γράφοντας: ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΥΧΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ (κενό) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ (κενό) ΠΟΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗΣ (κενό) ΗΛΙΚΙΑ (Χρέωση €0,25/sms + ΦΠΑ)

Κάθε μοναδικός αριθμός αντιστοιχεί και σε μία συμμετοχή! Όσους περισσότερους μοναδικούς αριθμούς στείλετε, αυξάνετε τις πιθανότητές σας!

Μπορείτε να λάβετε συμμετοχή και μέσω email. Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις στο philenews.com/competition

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS