Μανούλα για πρώτη φορά έγινε η Ήβη Αδάμου!

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε η Ήβη Αδάμου!

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε η Ήβη Αδάμου!

Γονείς έγιναν την Τρίτη η Ηβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης. Οι δύο τραγουδιστές, όπως αναφέρει δημοσίευμα του evros-news, κρατούν στην αγκαλιά τους ένα υγιέστατο κοριτσάκι και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Στο πλευρό τους έχουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, που ταξίδεψαν τόσο από την Κύπρο, όσο και από την Αλεξανδρούπολη για να είναι δίπλα τους σε μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους.

Σύμφωνα με δηλώσεις της τραγουδίστριας που είχε κάνει παλαιότερα, το ζευγάρι, για το μεγάλωμα του παιδιού του, θα μετακομίσει στην Αλεξανδρούπολη:

«Πρέπει να υπάρχει μία βάση για το παιδί και αυτή θα είναι η Αλεξανδρούπολη. Το έχουμε αποφασίσει. Και το θεωρώ πολύ λογικό. Είναι μία πάρα πολύ όμορφη πόλη για να μεγαλώσεις ένα παιδί. Είναι όλα πιο ανθρώπινα και πιο απλά εκεί» και συνέχισε «Ναι, μετακομίζω στην Αλεξανδρούπολη. Αλλά όταν θα υπάρχουν δουλειές θα επιστρέφω στην Αθήνα. Για αυτό λέω ότι νομίζω πως η ζωή μου γενικά θα είναι πάντα ένα ταξίδι. Θα δούμε όμως πως θα έρθουν τα πράγματα στην πορεία. Αν έχεις όρεξη, όλα γίνονται».
 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *