Μαντώ Γαστέρατου: Κύπρια σχεδιάστρια διακόσμησε το νυφικό της με… 40.000 κρύσταλλα Swarovski

Μαντώ Γαστέρατου: Κύπρια σχεδιάστρια διακόσμησε το νυφικό της με… 40.000 κρύσταλλα Swarovski

Μαντώ Γαστέρατου: Κύπρια σχεδιάστρια διακόσμησε το νυφικό της με… 40.000 κρύσταλλα Swarovski

Η Μαντώ Γαστεράτου ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Νίκο, στον Αγιο Νικόλαο στην Ανάβυσσο, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα το νυφικό που θα φορέσει στην εκκλησία είναι δημιουργία της Κύπριας σχεδιάστριας, Στάλως Θεοδώρου και πίσω από την επιλογή της αυτή κρύβεται μια τρυφερή ιστορία, καθώς, όπως είπε ήταν το πρώτο νυφικό που φόρεσε ως μοντέλο όταν ήταν 18 ετών.

Η Στάλω Θεοδώρου, η σχεδιάστρια που επιμελήθηκε το νυφικό της, αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη νυφική εμφάνιση της.

«Χαίρομαι που η κυρία Γαστεράτου μου εμπιστεύτηκε το πιο σημαντικό ρούχο που θα φορέσει, το νυφικό της» λέει η γνωστή designer στην Espresso και περιγράφει το φόρεμα που δημιούργησε ειδικά για την παρουσιάστρια του Epsilon. «Έχω δημιουργήσει ένα ξεχωριστό κομμάτι υψηλής ραπτικής που αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα της. Είναι φτιαγμένο από γαλλική δαντέλα, συνδυασμένο με ιταλικό κιπούρ, σε γεωμετρικά και μπαρόκ μοτίβα. Συνοδεύεται από χειροποίητο πέπλο μήκους 4 μέτρων. Έχει κεντηθεί στο χέρι με 40.000 κρύσταλλα Swarovski σε διάφορα μεγέθη και χρειάστηκαν 200 ώρες δουλειάς για να ολοκληρωθεί» περιγράφει με ενθουσιασμό η δημιουργός και στη συνέχεια αποκαλύπτει τη σχέση που έχει με την οικοδέσποινα του Splash.

«Η γνωριμία και η συνεργασία μας μετρά πολλά χρόνια, από τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ» λέει και συμπληρώνει: «Τον Ιανουάριο, μετά την παρουσίαση της συλλογής μου στο Ζάππειο Μέγαρο, συναντηθήκαμε και κουβεντιάσαμε γενικά τη γραμμή και το ύφος του νυφικού. Τον Φεβρουάριο, όταν πήγα ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Παρίσι, παρήγγειλα τις δαντέλες που πίστευα ότι της ταιριάζουν. Εχουμε κάνει μόνο δύο πρόβες στον χώρο μου».

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *