Μάρα Τζίμα – «Χίλιες Νύχτες»: Ντεμπούτο για τη γοητευτική φωνή του «The Voice»

Μάρα Τζίμα – «Χίλιες Νύχτες»: Ντεμπούτο για τη γοητευτική φωνή του «The Voice»

Μάρα Τζίμα – «Χίλιες Νύχτες»: Ντεμπούτο για τη γοητευτική φωνή του «The Voice»

Με ένα μελωδικό τραγούδι ξεκινά η Μάρα Τζίμα την υποσχόμενη πορεία της στη δισκογραφία.

Η Μάρα Τζίμα κάνει δισκογραφικό ντεμπούτο και παρασύρει σε ένα ξεχωριστό ταξίδι σε «Χίλιες Νύχτες».

Η νεαρή, γοητευτική και ταλαντούχα τραγουδίστρια συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον τέταρτο κύκλο του «The Voice of Greece», πριν ένα χρόνο.

Γύρισε και τις τέσσερις καρέκλες των coaches στο Blind Audition, κλέβοντας τις εντυπώσεις και με την καθοδήγηση του κορυφαίου Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά, την ομάδα του οποίου επέλεξε, έφτασε μέχρι τη φάση των Knock Outs και αναδείχθηκε στο δημοφιλές talent show για τις μοναδικές ερμηνείες της.

Το τραγούδι με το οποίο η Μάρα Τζίμα ξεκινά επίσημα την υποσχόμενη πορεία της στην ελληνική δισκογραφία φέρει τον τίτλο «Χίλιες Νύχτες».

Οι «Χίλιες Νύχτες» είναι ένα ρυθμικό τραγούδι, με γλυκιά μελωδία, νοσταλγική χροιά και μία υπέροχη ερμηνεία, που κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Οι στίχοι είναι δημιουργία του επιτυχημένου Γιώργου Τσοπάνη, ο οποίος είναι γνωστός για τη σταθερή και απόλυτα ταιριαστή συνεργασία του με το Νίκο Βέρτη και έχει υπογράψει επίσης στίχους για το Γιάννη Πλούταρχο, το Χρήστο Χολίδη, τον Κώστα Μαρτάκη κ.ά. ονόματα. Η μουσική ανήκει στο Χρήστο Ρουπακιά, ένα μουσικό με εξίσου μεγάλη εμπειρία.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Πηγή : hit-channel.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *